Dovadă Economie Magrav Energie De 90%

16
3659

Această dovadă de economisire a energiei electrice cu ajutorul unui sistem Magrav, este o dovadă concretă (și ca aceasta mai există o mulțime de dovezi) a faptului că sistemele Magrav sunt funcționale și economisesc energie electrică!

Concret, un asiatic a ajuns la performanţa de-a economisi cu sursa de putere Magrav, până la 1800 W!

În videoclip, el măsoară 2 consumatori, un uscător de par de 1350-1420 W şi o aerotermă de 500-520 W. Consumul înregistrat de consumatori sunt măsuraţi pe rând, sistemul magrav nu este conectat.

Acesta conectează magravul şi porneşte aeroterma de 520 W care este alimentată de la reţea prin magrav. Acelaşi consum este indicat de ambele wattmetre. Porneşte uscătorul de păr (1400 W) iar consumul pe wattmetrul principal din priză, indică 100-122 W maxim!

Deci, o economie de +90 %, adică 1800 W!

Despre cum trebuie condiţionat un magrav şi cum trebuie conectat la reţea afli mai multe informaţii aici! (În curând!)

DISTRIBUIȚI

16 COMENTARII

 1. Buna seara,
  Sunt nou pe acest site, am inceput sa citesc si ma intereseaza tot ce este legat de tehnologia Keshe.
  Am urmarit si materialul cu „primul meu Magrav” si am si eu niste intrebari:
  1. Am vazut ca toti care incearca sa faca dispozitivul dau un numar de spire si niste diametre, intreb
  Exista un calcul o corelatie intre diametre numar de spire si putere, caracteristicile cimpului magnetic si gravitational, eu nu am vazut , poate nu stiu unde sa caut?
  2. Are cineva o explicatie stiintifica cu ce si cum apare economia de 1800 w din testul cu uscatorul si aeroterma .
  Va multumesc

  • Putina rabdare pentru ca va aparea bluprintul cu noile actualizari de magrav. La versiunea actuala impamantarea nu este obligatorie si este firul normal de impamantare! Chiar daca ai firul de impamantare sau nu, sistemul magrav actual tot functioneaza. Pentru versiunea de generator, vor aparea actualizari si scheme la timpul potrivit!

 2. Ma intreb ce putere avea Magravul acestui domn asiatic? Oare nu era bine sa ne fi explicat chiar dansul?O economie de 90% este mult, dar daca e vba de puteri mici nu mai este eficienta economic pt ca tot trebuie sa folosim la incalzirea casei gaze naturale. Pe cand ceva mai mult de 2 wati? Nu se poate sa intram in posesia info mai repede daca tot are nevoie de timp pt a se forma campul plasmatic. Bate iarna la usa si inca nu suntem pregatiti nici macar informational si ne trebuiesc minim 3 luni. Iulie pot spune ca e deja trecut. Atunci cand incepem? Eu va urmaresc de cativa ani si m-am oprit deoarece am citit intr-un comentariu ca pt a cumpara reactorul K. se impuneau sume si o taxa de 5000 euro anual. Pai in Ro nu putem consuma energie anual de 5000 euro. Acum daca da liber aceste info stimabilul domn K., ar fi bine sa se gandeasca ca sunt multi ce au pensii mici si asta i-ar ajuta imens! Multumesc frumos pt orice info pusa la dispozitie aici.
  Multa sanatate sa avem cu totii si toate cele bune noua.

 3. pentru cei care au realizat unitatea magrav si o folosesc permanent , o intrebare , la un ipotetic consum de 1000 w reali , unitatea magrav compenseaza sa zicem 200-400 w . Intrebarea IMPORTANTA este cat timp compensarea de energie de 200-400 w se realizeaza? se realizeaza permanent (neintrerupt) o economie de putere sau chiar cu unitatea magrav permanent legata in retea , consumul real depaseste uneori puterea tuturor consumatorilor , in cazul ipotetic sa inregistreze la un moment dat pentru putin timp un consum de 1200 w , apoi iar sa scada cu 200-400 w sub 1000. multumesc pentru raspuns , succes , si …. toate bune.