Discuție Angelo Si dl. Keshe Despre Scleroza Laterală Amiotrofică

1465

Acest videoclip este o bucăţică din workshopul nr. 105 din 17 Martie 2016 în care prietenul nostru Angelo, expune în discuția avută cu dl. Keshe situația unui amic cu ALS (Scleroză Laterală Amiotrofică).

În filmuleţ prietenul nostru Angelo, îl întreabă pe dl. Keshe cum ar putea să-şi ajute un prieten care are ALS.

Evident că există tone de studii şi cercetări ale acestei boli, însă, dl. Keshe aduce în discuţie într-un mod simplist şi clar faptul că, dereglarea majoră a bolnavului nu este în fizicalitate, ci în emoţiile acestuia. Acest lucru a cam fost ignorat de centrele de cercetare şi studiu a bolii. Ei bine, a venit timpul să vorbim despre sursa majorităţii problemelor noastre de sănătate, și anume, emoţiile.

Dl. Keshe explică foarte clar şi întro manieră interesantă experienţele sale cu astfel de persoane cu ALS, şi scoate în relief problema care stă la baza acestei disfuncţii degenerative. Merge până acolo că pune foarte mult accentul pe partea emoţională, ca fiind cea mai responsabilă de producerea şi agravarea acestei disfuncţii.

Practic, el accentuează faptul că o persoană cu ALS, este o persoană cu probleme şi dereglări emoţionale în primul rând – o persoană care doreşte să moară. În acest sens, el explică faptul că o astfel de persoană ajunge în această situaţie când aceasta nu-şi mai extrage energia din mediu (oricare ar fi el), ci merge până acolo că îşi consumă energia proprie a corpului său, secătuindu-l în final până la moarte.

Această dereglare se poate observa la foarte mulţi jucători sportivi de top sau la actori, vedete etc. În special persoane care au ajuns într-o poziţie de top unde sunt doar câţiva de talia lor, iar acuma concurenţa este între acestea persoane.

Pe fondul acestei dereglări emoţionale, dacă se întâmplă ca acel sportiv sau actor să piardă vreo poziţie de top, pentru ei aceasta este o ameninţare a surselor de atenţie care li se dădeau, lucru ce duce printre altele şi la această boală.

Din această cauză apare paralizia braţelor, a mâinilor etc… Deoarece energia creată pentru ele, este acuma suptă pentru satisfacerea emoțiillor!

„Vreau, vreau foarte mult dar nu obţin, în acest caz mă pedepsesc, mă lovesc, îmi fac un rău ca să atrag atenţia asupra mea.”

De fapt, această boală are aceleaşi cauze emoţionale cu sinuciderea. „Nu primesc ce vreau de la viață, nu sunt satisfăcut de partener, nu sunt satisfăcut emoţional… atunci mă sinucid.”

Foarte interesantă abordarea dlui. Keshe pe marginea acestui subiect! Sfatul lui este pentru cei care dorim să ajutăm pe cineva cu această disfuncţie (sau dacă cineva se află în această situaţie) este să-l facem să conştientizeze faptul că el singur şi-a provocat această boală deoarece caută să obţină atenţia celorlalţi din jur.

Dacă persoana respectivă conştientizează, are şanse mari să se vindece. Şi chiar accentuează dl. Keshe, că orice formă de ajutor i-am da unei astfel de persoane, nu vom face decât să-i oferim energia noastră, să le oferim o sursă de energie de care să ne sugă.

Foarte interesante informațiile… Trebuie să începem să ne uităm/să căutăm la sursa problemelor noastre fizice. Acestea nu pot decât să fie în primul rând probleme și dereglări emoționale în cele mai multe cazuri. Fascinant!

În acest videoclip, dl. Keshe prezintă un caz de scleroză vindecat aproape în totalitate. Acesta este un caz care a fost luat în primire de fundaţia Keshe din Italia, iar în numai 6 luni bolnavul s-a pus pe picioare, iar pofta de viaţă i-a revenit, progresele sunt constante şi cresc zilnic.

Te invit să vizionezi acest video de mai jos și dacă crezi că ar putea ajuta pe cineva aceste informații, te invit să dai un share acestui articol să afle câți mai multe persoane de aceste posibile soluții!

Vezi aici mai multe Aplicații Nano Și Gans Pentru Sănătate.

DISTRIBUIȚI