Dezastrul De La Fukushima Și Implicațiile Tehnologiei Keshe

1240

Continuăm seria de articole destinate conspiraţiilor şi-a jocurilor murdare ce se derulează în spatele scenei. În articolul trecut: Energia Gratuită, Cultul Excrocheriilor Şi Noua Ordine Mondială, explicam felul cum dl. Keshe a fost atras în capcana întinsă de unele grupări oculte/secrete.

În acest articol mergem mai departe cu deconspirările, şi vom scoate la iveală adevărul despre dezastrul de la Fukushima şi implicaţiile tehnologiilor Keshe, folosite fraudulos de companii americane, în secret!

Aşadar, vom continua cu expunerea informaţiilor prezentate pe veteranstoday.com Acest articol a fost scris de Ian Greenhalgh şi tradus în limba română de Kate Tiss, mulţumim cu această ocazie pentru munca depusă!


De acum înainte cititorii VT vor fi puși la curent cu lucrările lui Keshe și a Fundației acestuia; unii pot rămâne sceptici cu privire la “Energia liberă”, din cauza educației bazate pe un model al fizicii care a fost falsificat prin omiterea deliberată a “eterului” din toate teoriile și modelele “acceptate”, până acolo că orice persoană care a cercetat amănunțit eterul a fost ridiculizată și marginalizată, cadrele academice conducând clar asta de teamă să nu-și distrugă propriile lor cariere – chiar și cei cu prestanță.

Astăzi am primit o veste care ne reamintește că munca lui Keshe și tehnologia derivată din aceasta este mult mai mult decât doar „energie liberă” și are implicații și posibilități care ar putea fi cu adevărat transformatoare pentru întreaga lume.

Cititorii sunt fără îndoială conștienți de otrăvirea oceanului de scurgeri care încă persistă din reactorul nuclear de la Fukushima-Daichi; aceasta este o situație foarte îngrijorătoare nu doar pentru oamenii din Japonia sau zona Pacificului, ci și în termeni globali.

Prin urmare, vestea că tehnologia GANS-ului a lui Keshe este folosită de Tepco pentru a curăța și purifica apa contaminată radioactiv este foarte binevenită, într-adevăr.

Bazele procesării apei pentru obținerea GANS-ului lui Keshe

Informatorii dezvăluie o dovadă clară: Tehnologia Fundației Keshe este folosită pentru a curăța Fukushima de contaminare în Japonia. Guvernul și Industria din Japonia ascund acest adevăr!

Într-un recent atelier de lucru al Fundației Keshe (conferința 106 din 24 martie 2016) dovada este prezentată de către un informator intern din Fukushima, că Tehnologia Keshe a fost și este folosită pentru a decontamina Fukushima. Keshe a declarat în urmă cu doi ani că el a contactat guvernul și industria din Japonia și a oferit tehnologia sa pentru a ajuta la decontaminare.

Fotografii și mărturii au fost date de un informatorul intern din Fukushima dovedind că Tehnologia Keshe a fost/este folosită… ACEASTA VALIDEAZĂ FUNCȚIONAREA TEHNOLOGIEI KESHE!!!

Tehnologia Keshe este folosită pentru a purifica apa contaminată radioactiv de la Fukushima. Keshe ne-a spus cu ani în urmă, că era folosită tehnologia sa, dar companiile și guvernul din Japonia a refuzat să recunoască sau să îi dea vreun credit lui Keshe.

De asemenea, au concediat persoana care a fost omul de legătură între fundația Keshe și firmele care fac decontaminarea – TEPCO și alte companii.

Informatorului i s-au arătat testele inițiale ale Tehnologiei Keshe la Fukushima și i s-a spus să nu vorbească despre asta … dar el vorbește acum din cauza nedreptății.

Experimente și teste pe șoareci a GANS-ului de CO2, arată că aceștia se refac repede după ce-au fost contaminați cu apă contaminată

Inițial, șoarecii au fost testați cu „Gans de CO2” in dieta lor zilnică (șoareci contaminați) … EI TOȚI S-AU RECUPERAT, NICI UNUL NU A MURIT.

Șoarecilor li s-a dat apă contaminată … la unii cu Gans de CO2 în apă, la alții fără ….

ȘOARECII TRATAȚI CU GANS S-AU RECUPERAT, șoarecilor cărora nu li s-a dat GANS au murit. Apa a fost puternic contaminată și a fost pusă pe alimentele șoarecilor, fiind absorbită de alimente.

Aceasta este doar o mică parte din cele revelate de informator.

ACEASTA VALIDEAZĂ TEHNOLOGIA KESHE și arată oamenilor că această tehnologie este ascunsă de guvernul japonez. De ce? Tu și eu știm de ce… Tehnologia Keshe schimbă lumea – va scăpa planeta de nevoia de petrol, gaze sau energie hidroelectrică și va elimina controlul companiei Monsanto, al companiilor farmaceutice, al băncilor, etc…

Toate puterile ce au fost, sunt afectate de acceptarea Tehnologiei Keshe, chiar și religia.

Aici este o concluzie a testelor efectuate se cercetătorii de la Fukushima: Radiațiile ucid prin distrugerea și divizarea rapidă a celulelor. Aceste celule includ sângele, tractul gastro-intestinal, celulele de reproducere și din păr, dăunează ADN-ului și ARN-ului din celulele care au supraviețuit.

TESTUL DOVEDEȘTE CĂ GANS-ul de CO2 ajută la întărirea răspunsului imunitar, activându-l pentru recuperarea după otrăvirea radioactivă și infectare cu viruși.

Gans-ul de CO2 poate ajuta la protejarea persoanelor care sunt expuse la niveluri periculoase de radiații în urma dezastrelor nucleare, cum ar fi accidentul nuclear de la centrala Fukushima Daichi din Japonia precum și a persoanelor care suferă de boli virale.

DISTRIBUIȚI