Detalii Plan Navă Spațială Keshe Nr. 1

1631

În acest filmuleț (care este alcătuit din cele 2 părți de pe Grupul de facebook Keshe România și care au fost traduse în limba română din conferința nr. 6 International Knowledge Seekers Workshop din 23 Februarie 2016dl. Keshe continuă seria de dezvăluiri ale sistemelor de zbor antigravitaţionale şi prezintă printre primele scheme şi principii complete de funcţionare şi construcţie ale dispozitivelor antigravitaţionale.

Atenţie, informații cu foarte mare impact emoţional! Aceste informații pot afecta emoțional acele persoane care nu sunt pregatite să renunțe la vechile paradigme!

Am fost obişnuiţi cu jeturi, propulsii, turbine, motoare și alte tipuri de motorizări folosite pentru deplasările terestre cât şi în cele aeronautice. Tehnologiille propuse de dl. Keshe pentru deplasări terestre şi spaţiale, depăşeşte orice imaginaţie şi par o imposibilitate pentru ştiinţa şi fizica newtoniană – clasică îngrădită de o sumedenie de imposibilităţi.

De altfel, în aceste seminarii dl. Keshe oferă dezlegări la multe mistere, răspunde la întrebări grele pe care ştiinţa oficială încă nu a reuşit să le rezolve și să ne ofere răspunsuri convingătoare.

De ce „pluteşte” planetă noastră şi alte planete şi sori în spaţiul vast?

De ce pământul are propria lui gravitaţie, mişcare şi deplasare pe o orbită bine definită?

De unde are planeta noastră energie să se rostească miliarde de ani încontinuu?

Cum se formează oxigenul şi cum reuşesc planetele să-şi creeze propria atmosferă cu care susţin viaţa şi-o ajută să se dezvolte, dar în același timp o şi protejează de meteoriţi şi alte corpuri străine cu care s-ar putea ciocni?

Cum se formează gravitaţia şi magnetismul? Și multe altele…

Tot aici, dl. Keshe ne explică cum trebuie construite maşinile de zbor antigravitaţionale, ce se întâmplă în interiorul acestora, cum se deplasează ele, cum le manevrăm etc.

Continuarea informaţiilor despre sistemele Keshe de zbor antigravitaţionale le găseşti în partea a doua, aici.

DISTRIBUIȚI