Termeni Și Condiții

Informaţiile prezentate pe siteul www.magrav.ro pot fi distribuite sau preluate cu condiția ca cel care le distribuie sau repostează, să citeze sursa/linkul articolului!


Atenție, informaţiile prezentate pe siteul www.magrav.ro au scopul doar de informare!

www.magrav.ro nu oferă soluţii magice ori sfaturi medicale la problemele de sănătate cu care se confruntă o persoană. Noi doar oferim informaţii despre tehnologia plasmatică oferită de către dl. Keshe întregii lumi!

Responsabilitatea de-a studia, aprofunda, înţelege şi aplica pe propria răspundere tehnologiile Keshe îi revine cititorului!

De asemenea, tehnologiile plasmei nu vindecă sau tratează problemele de sănătate. Acestea oferă condiţii organismului şi mediului prin care acesta se echilibrează energetic şi emoţional, dispariţia problemei de sănătate fiind doar un efect secundar.

Cu toate acestea, acest efect nu apare întodeauna așa cum ne-am aștepta, deoarece cauzele problemelor de sănătate pot fi mult mai complexe şi ţin de mai mulţi factori.

Indiferent de problema de sănătate avută, vă sfătuim să consultați un medic, terapeut sau specialist şi să discutaţi deschis cu el problemele de sănătate pe care le aveţi, împreună veți găsi cauza şi soluţiile cele mai potrivite situaţiei dvs.