Mehran T. Keshe

Mehran Tavakoli Keshe s-a născut în Iran în anul 1958. Fiind fiul unui inginer în raze X, acesta a fost introdus în lumea radiaţiilor şi-a ştiinţelor nucleare de la o vârstă foarte fragedă.În 1981 a absolvit Colegiul Queen Mary, Universitatea din Londra, ca inginer nuclear specializat în tehnologia sistemelor de control al reactoarelor nucleare.

Dl. Keshe şi-a petrecut de atunci anii în studiul şi cercetarea Universului, în special a modului în care stelele şi planetele creează gravitaţie, mișcare, energie, lumină şi căldură.

În acest scop, a conceput şi dezvoltat sisteme şi tehnologii care să genereze gravitaţie şi energie cu ajutorul unor reactore plasmatice accesibile oricui şi în condiţii uzuale, tehnologie care este de asemenea abundentă, curată, sigură şi pacifistă.

Proprietăţile intelectuale legate de această tehnologie au fost transferate Fundaţiei Keshe pe care a fondato la începutul anilor 2000.


  • În 2004, dl. Keshe a fost invitat în Belgia de o organizație semi-oficială pentru evaluarea tehnologiei dezvoltate de el, iar tehnologia sa a fost examinată de oamenii de știință de la VUB (Vrije Universiteit Brussel) din Bruxelles din noiembrie 2004 până în martie 2005.

Raportul de la universitatea belgiană a concluzionat că producția de energie prin noua sa tehnologie „este fezabilă”. Astfel că, la începutul lunii octombrie 2005, au fost solicitate câteva brevete internaționale pentru înregistrarea tehnologiei reactorului cu plasmă, acoperind toate aspectele posibilei sale utilizări, adica câteva sute de aplicații.

Keshe Patent No. EP1770715A1 – Gravitational And Energy System by www.magrav.ro on Scribd

Keshe Patent No. EP1770717A1 – Micro Plasma Reactor by www.magrav.ro on Scribd


  • La sfârșitul anului 2005 și începutul anului 2006 s-au construit mai multe reactoare plasmatice statice, ceea ce a demonstrat perspectivele functionale cel putin teoretice ale savantului iranian.

Aceste reactoare statice funcționează la temperatura camerei și la presiune atmosferică normală, la fel ca în condițiile cerute pentru fuziunea la rece si furnizează tensiune și curent.

De asemenea, în aceste reactoare se formează straturi de carbon pur iar niște teste si analize cu spectroscopia Raman efectuate de un institut științific binecunoscut a confirmat că aceste straturi sunt grafit cu structura SP2, numit și grafen.

De la începutul anului 2006 au fost construite mai multe prototipuri de reactoare dinamice, unele proiectate special pentru a crea efecte de mișcare si gravitație similare cu efectele de levitație magnetică.


  • În anul 2009 publică prima sa carte: The Universal Order Of Creation Of Matters

Unul dintre subiectele discutate în prima sa carte este felul în care Materia, Antimateria (materia tranzitorie) și materia întunecată (materia principală) sunt create în Univers.

 

 

 

 


  • În anul 2010 introduce un nou concept ştiinţific, GANS (gaz în stare nano-solidă – care în concepţia lui ar fi a 4 stare a materiei) şi demostrează practic, cum îndeplinind anumite condiţii plasmatice (gradiente magnetic-gravitaţionale) se poate face absorbţia directă a unor gaze (care se ştie că nu pot exista în stare solidă – a dioxidului de carbon – CO2 – şi a gazului metan – CH4) din mediul înconjurător şi transformarea lor în materii nano solide la temperatura şi presiunea ambientală.

  • În anul 2011 publică ce-a de-a două carte: The Structure Of The Light

Având în vedere cunoştinţele actuale privind tehnologia plasmei şi noua înţelegere a structurii interne a plasmei, lumina este şi poate fi considerată tot o plasmă. De fapt, un rezultat secundar a interacţiunilor de câmpuri magnetico-gravitaţionale.

 

 

 


  • Tot în 2011, publică şi ce-a de-a treia carte: The Origin Of The Universe

În această carte dl. Keshe explică în continuare funcţionarea Universului din perspectiva interacțiunilor de câmpuri şi cum sa format acesta in decursul miliardelor de ani.