Curgerea Câmpurilor Plasmatice

2100

Câmpurile Plasmatice Toroidale

În acest articol, (care este un fragment din conferinţa internaţională 114 din 19.05.2016) dl. Keshe ne poartă în fascinanta lume a câmpurilor plasmatice, unde ne explică cum, curgerea acestor câmpuri plasmatice, este similară atât la o portocală cât şi la o planetă, stea sau galaxie.

El ne explică că, linia centrală a unui fruct, este aceeaşi cu linia centrală a oricărei planete, stea sau galaxie!

keshe-vortex-plasma

În acest filmuleţ, dl. Keshe nu numai că explică curgerea câmpurilor plasmatice la fructe, dar explică şi cum, şi de ce, spre exemplu, în interiorul unei portocale se formează o altă portocală în miniatură. Alinierea câmpurilor gravitaţionale au dus la apariţia aşa numitului: satelitul portocalei. Vezi imagine sau video.

El face paralela între o portocală şi planeta Pământ, curgerea plasmatică fiind asemănătoare, explică cum şi de ce s-a format miezul interior al portocalei/planetei.

El ne mai explică că, fizicalitatea portocalei sau a unei planete, satelit etc. este dată de interacţiunea tot mai slabă la extremități a celor două câmpuri plasmatice, astfel încât, în acest mod se formează coaja portocalei/crusta planetei. Vezi explicaţie în video.

La scară mai mare, aceste interacţiuni de forțe sunt cauza pentru care apar şi alte fenomene ca: gravitaţia şi mişcarea.

Despre gravitaţie şi mişcare am scris aici un articol.

Toate planetele/stelele au un canal de curgere al energiei prin centru; deşi nu le vedem, datorită interacţiunii cu mediul, ele se inter-blochează şi ajung în stare solidă la suprafaţă, stare de materie, însă curgerea câmpurilor este aceeaşi!

Altfel spus, nu există nicio diferenţa între centrul unei portocale, măr, planete sau galaxii! El ne explică că, miezul intern prezent într-o portocală este un cumul de flux de câmpuri plasmatice care îşi găsesc direcţia de curgere exact prin mijlocul acelui miez, lucru ce duce la dezvoltarea acelui fruct şi la apariţia mişcării şi gravitaţiei în cazul planetelor.

Dl. Keshe ne mai explică că aşa-numitele penuri de sănătate, sunt proiectate şi gândite după aceeaşi metodă. În respectivul pen de sănătate avem 2 bobine una în alta, şi un fir central care are rolul de-a direcţiona curgerea energiei!

Acel fir central joacă un rol important deoarece cu el reuşim să directionam plasma să curgă în direcţia dorită de noi.

Info despre cum se construiesc penurile de sănătate găseşti aici!

De aici, dl. Keshe trece la sistemele de zbor, unde ne explică că, miezul portocalei sau al oricărui alt fruct, poate fi reactorul navei noastre de zbor, iar portocala, planeta de destinaţie unde vrem să călătorim.

DISTRIBUIȚI