Cum Îţi Dai Seama Dacă O Persoană Este Un Vampir Energetic?

1895

Vizualiazarea Dinamicii Energiei Plasmatice – Experiment

Continuăm seria de dovezi ale tehnologiei plasmatice Keshe, de această dată cu un experiment extrem de interesant, şi care mie personal mi-a confirmat multe în legătură cu influenţarea/modelarea/sincronizarea energiei plasmatice, deoarece am avut şi eu parte de-o asemenea situaţie, involuntar!

Pe scurt, este vorba de un experiment de-al unui coleg cercetator din Mexic (parcă), care a pus un vas cu gans de cupru (CuO2) între 2 persoane care vorbeau. Partea interesantă constatată a fost că, gansul s-a aliniat în direcţia în care curgea conversatia/energia.

Când o a 3-a persoană a intrat în conversaţie, s-a produs un fenomen interesant, s-a adunat gans şi în direcţia acesteia.

„Am descoperit că ceea ce ştim ca materie inertă, generează plasmă, energia statică.

Gansul, (a cincea starea materiei) are proprietatea de a genera energie dinamică plasmatică.

Şi deoarece noi oamenii suntem (fiecare ce greutate are), câteva zeci de kilograme de gans în stare materială, geneream cantităţi enorme de energie plasmatică când interacţionăm unii cu alţii, prin câmpurile noastre plasmatice (n.p. la nivel de aură).

Toate fiinţele vii: flori, animale, oameni generează energie plasmatică dinamică.

Pentru a vedea dacă există un echilibru energetic între 2 oameni, putem pune un recipient cu gans între aceştia – gansul va începe să se mişte adunându-se şi arătând fluxul de energie de plasmă, iar dacă o a treia persoană intră în discuţie, o a treia formaţiune va începe să se formeze, astfel ne vom da seama în scurt timp cine suge energie de la cine!”

Experimentul meu a fost asemănător ca rezultate.

Eram la o prezentare a tehnologiei Keshe şi aveam pe masă un reactor plasmatic (bilă de plastic transparenta cu gans CO2 + ventilator), şi în timp ce vorbeam şi prezentam această tehnologie, m-am uitat la bilă de gans şi am observat că tot gansul se poziţionase într-un mod şi-o formă abruptă, tot grămadă în direcţia publicului şi paralel cu mine.

Atunci am intuit doar că acesta s-a alineat conform cu direcţia de curgere a energiei plasmei: de la mine către public, însă acuma am primit şi confirmarea!

DISTRIBUIȚI