Cum Folosim Penurile, Plasturii, Gansul Și Nanomaterialele?

5324

Instrucţiuni, Precauţii şi Contraindicaţii pentru Penuri, Plasturi, GANS şi Nano Materiale

Atenție, aceasta este o tehnologie nouă! Suntem in acest moment, cu toţii proprii nostri cobai! Adăugaţi la cunoaştere şi procedati cu moderaţie, sunteți singuri răspunzători de rezultatele dvs.!

Niciodată nu mâncaţi, beţi sau atingeţi GASN-urile sau Nanomaterialele cu mâinile goale (studii/cercetări/experimente în desfăşurare)! Se pot utiliza manusi de latex.

Consumaţi doar apa de gans care a fost încărcată; separaţi gans-urile şi nano materialele faţă de corpul vostru cu plastic, sticlă etc. Corpul nu poate gestioana energia concentrată pe care o are GANS-ul. Nu e vorba de otrăvire, ci de-un exces de energie!

Urmăriţi “efectele secundare” care în timp includ scăderea consumului de hrană/apă, creşterea energiei şi vitalităţii, eliminarea stărilor de boală, oboseală, echilibrări, stări de pace și calm, focus etc.

Atenție la moderaţie, nu dormiţi şi nu purtaţi nici unul din acest dispozitive plasmatice perioade lungi! Utilizaţi plasturii plasmatici pentru aproximativ 30 de minute, de 2-3 ori pe zi, apoi îndepărtaţi-i şi lăsaţi corpul să se regleze!

Dl. Keshe a fost întrebat despre utilizarea gansurilor, penurilor, nanomaterialelor la persoanele cu articulaţii metalice şi el a spus că oamenii cu implanturi metalice sunt în regulă în câmpul care este creat de dispozitivele plasmatice. Totuși, se recomandă atenție și prudență la părţile metalice din corp, implanturile. Momentan, nu se recomandă folosirea tehnologiilor plasmatice dacă aveţi reticulații de genunchi/sold/plăci de fixaţie/şuruburi/orteze coloană vertebrală/implanturi metalice etc. Sunt necesare studii și teste în continuare!

Consultati și această listă de articole din domeniul sanatatii:

Dovezi Și Mărturii – Prima Parte

Aplicații Nano Și Gans Pentru Sănătate v.1

Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei

Vindecarea Ulcerului La Stomac Cu Apă De GANS

Experiența Lui Foca Florin Cu Cupa Vieții – Discuție Detaliată Cu Dl. Keshe

Stimulatoarele cardiace:

Dl. Keshe a spus să nu se utilizeze pen-urile la o persoană care foloseşte stimulator cardiac. Totuşi, se poate realiza o cupă plasmatică în care se pune apă iar acea persoană cu stimulator cardiac poate bea acea apă energizată. Se recomandă a se lucra cu cadre medicale specializate!

Gansurile…

keshe-gansuri

Gansul De Dioxid De Carbon – CO2, Culoarea Gri, Masa Atomică 44 Și Gansul De Zinc – ZNO, Culoare Albă, Masa Atomică 81, Frecvenţa 26.7 kHz

Gansul de CO2 – Poate fi utilizat pentru probeleme emoţionale și mentale ale creierului. Minunat pentru cancer, alzheimer, infertilitate, migrene, dureri menstruale etc.

Reţineţi că cele mai multe probleme ale “corpurilor fizice” (boli, dereglări fizice) provin din dezechilibre emoţionale iar corpul este ultimul lucru unde se observă. Deci, echilibrarea emoţiilor va avea ulterior grijă de prezentarea “fizică”.

De asemenea foarte eficient împotriva viruşilor şi vindecarea oaselor!

Gansul de Zinc – Calmarea efectelor corpului, tendinţe afrodisiace cum sunt cele create de stridii (deci, atenție, utilizați cu măsură), tratează infertilitate, bun pentru sănătatea pielii!

Gansul De Fier – CH3, Culoare Portocaliu, Masa Atomică 15, Frecvenţa 26,7 kHz

Este asociat cu hemoglobina şi zahărul din sânge. Este zahăr/energie/sursă masivă de putere, este esenţă vieţii, modul cum a apărut viaţa pe această planetă.

Se utilizează între 2 plasturi de CO2 pentru recuperarea musculară cu sau după exerciţiu. Se adaugă puţin în “cupa de sănătate”. De asemenea bun pentru arsuri, răniri, probleme ale pielii sau pentru a adăuga energie oricărui proces de vindecare.

Cum Folosim Penurile, Plasturii, Gansul Și Nanomaterialele (1)

Gansul De Cupru – CuO2, Albastru-Verzui, Masa Atomică 96, Frecvenţa 26,77 kHz

Se utilizează între doi plasturi de CO2 pentru probleme ale muşchilor/articulaţiilor/ligamentelor.

Se utilizează doar unde există ţesut roşu (muşchi), nu pe cap sau abdomen (capul nu are muşchi).

Bun pentru viruşi, SIDA, infecţii… merge combinat în plasturi cu gansul de CO2, pentru arsuri/răniri (nu se utilizează mult, doar o picătură în plasturele de CO2).

Atenție, cuprul ucide peştii şi plantele, aşa că utilizaţi-l cu grijă în apropierea plantelor! Nu-l utilizaţi în lacuri sau acvarii de asemenea, ei sunt carne albă!

De asemenea, gansul de cupru nu este recomandat pentru a fi utilizat în cănile plasmatice cu pereți dubli deoarece are prea multă energie!!!

keshe-aminoacizi

Ce sunt amino-acizii?

Dl. Keshe le numeşte proteine şi grăsimi. Cărămizile de construcţie ale proteinelor care au devenit primele animale monocelulare şi peşti din oceane.

Amino-acizii, se formează ca o pelicula multicoloră deasupra gans-ului de CO2. Acestia sunt alcătuiți din carbon, hidrogen, oxigen, azot – CHON. Ei sunt esenţa vieţii! Fier + amino-acizi = hemoglobină!

Aminoacizii îi puteţi arde ca şi combustibil deoarece ei formează sângele Pământului, petrolul!

Nu se mănâncă/bea, ci se păstrează într-un container/tub pentru încărcarea/structurarea apei.

Alte idei pentru gans-uri şi plasturi/pen-uri de sănătate:

Încărcaţi energetic seminţele înainte de a le însămânţa.

Lăsaţi plantele să se înprietenească cu gansurile și dispozitivele nano.

Cum Folosim Penurile, Plasturii, Gansul Și Nanomaterialele (3)Utilizaţi-le la încărcarea/energizarea apei: înfăşuraţi plasturele în jurul sticlei cu scotch, elastic de borcane sau faşă elastică.

Încărcaţi-vă/energizați-vă patul înainte de culcare. Purtaţi unul în buzunar, şosetă, banderolă, sutien. Sub pernă pe durata unui somn scurt.

Un gradient al puterii câmpului este o idee bună – utilizaţi 2 nano materiale/două tipuri de gansuri diferite împreună.

Combinaţi plasturii şi pen-urile: consideraţi utilizarea unui pen, peste plasture ca și putere… Sau câte un pen de fiecare parte a inchieturii… Sau sârme nano acoperite/plăci nano acoperite cu plasturii.

În plasturi şi în paharele cu pereţi dubli, doar apa de GANS (apa de deasupra GANS-ului sau cea încărcată) este necesară. Păstraţi GANS-ul ca un iniţiator, sămânţa mamă… pentru încărcarea apei.

Nu se pune/utilizează GANS pe întreagă bobină a pen-ului de sănătate, (doar pe vârf şi apoi sigilaţi-l)! Punând GANS pe întreaga bobină, este prea multă energie pentru corpul uman şi poate avea un efect negativ. O singură picătură este suficientă!

Dl. Keshe nu recomandă utilizarea pen-urilor la cap, inimă sau coloană! Utilizaţi punctele reflexogene şi folosiţi pen-ul pe punctele din palmă sau picior!

keshe-pen-acupuntura

Această este o tehnologie nouă şi dacă doriţi să experimentaţi pe voi înşivă atunci este în regulă, dar gândiţi-vă de de două ori când utilizaţi un pen pe altă persoană!

Se reconmandă ca fiecare persoană trebuie să aibă propriul ei pen încât să fie acordat cu sistemul ei energetic.

Nu utilizaţi bobine bobinate orar şi antiorar în interiorul pen-ului. Asiguraţi-vă că ambele bobine (dacă utilizaţi două bobine) sunt bobinate în aceiaşi direcţie!

Dl. keshe spune că bobinele bobinate în direcţii opuse va cauza anularea energiei/plasmei. Testările au arătat că pen-urile cu un singur fir nano acoperit sunt foarte eficiente!

Utilizare penului plasmatic de sănătate:

Se plasează penul de sănătate la 1-3 cm faţă de locul unde se simte durerea/problema de sănătate. Se ţine de la câteva zeci de secunde, la 2, 5, 10 minute (veţi avea senzaţii de ciupituri sau vibraţii, deoarece se creează un echilibru în acele zone ale corpului).

Repetaţi de câteva ori pe zi, în fiecare zi, până observaţi că durerea nu mai apare sau nu mai este simţită. Dacă penul este construit să fie rezistent la apă, îl puteţi utiliza să încărcaţi un pahar cu apă.

Cum Folosim Penurile, Plasturii, Gansul Și Nanomaterialele (4)


Recent, ne-am unit forțele mai mulți cercetători și aplicanți ai tehnologiilor plasmatice și am creat un webshop online, unde punem la dispoziția tuturor aceste produse și tehnologii gata făcute de către noi, unele le oferim gratuit iar altele contracost pe bază de donație!

Vezi aici magazinul online magrav.ro

DISTRIBUIȚI