Cultivarea Fructelor Si-a Legumelor Cu Tehnologia Keshe

2185

Atelierul De Lucru Al Grădinarilor Şi-al Cultivatorilor, Ediţia 3-a

Deschidem noi orizonturi cu informaţii din alt domeniu foarte important unde tehnologia plasmatică a generat rezultatel incredibile!

Este vorba despre sectorul agricol, cultivarea fructelor şi-a legumelor folosind tehnologia plasmei, tehnologia Keshe.

În acest articol prezentăm munca şi eforutrile echipei Keshe din Australia, în domeniul cultivării hranei naturale: fructele şi legumele.

Pentru cine este interesat de aprofundare şi cercetare în domeniul agriculturii plasmatice, aici aveţi linkul conferinţelor online a echipei din Australia care se ţin de 2 ori pe lună. Pentru cei care nu cunosc limba engleză, puţină răbdare fiindcă vor apărea şi în limba română cursuri şi conferinţe online, unde fiecare va putea învăţa despre tehnologia magrav, în funcţie de domeniul de actiivitate pe care doreşte să-l exploreze.

Urmează că cât de curând să se finalizeze platforma de cursuri Keshe România unde fiecare va putea aplica pentru ceea ce doreşte să se pregătească: medicină, agricultură, energie, spaţiu, nanomateriale etc.

Până atunci însă, informaţiile din acest articol sunt suficiente pentru a face primul pas în explorarea tehnologiei plasmatice. Multă lume se întreabă de unde să înceapă, treaba este cât se poate de simplă. Începe cu un kit Gans de CO2. După cum observi, gansul are aplicabilitate într-o sumedenie de domenii: sănătate, agricultură, hrană, energie etc.

Aplicabilitatea lui iarăşi, nu este complicată: se aplică gansul pe comprese, se pune pe zona cu durere şi durerea dispare. La fel se întâmplă şi la cultivarea fructelor şi legumelor, se pune gans la rădăcina plantelor sau apă de gans şi acestea se dezvoltă mult mai bine şi rapid.

Observi? Treaba nu e mai complicată decât a pune simplu apă la flori. Numai mintea noastră complică lucrurie pentru că vrea totul perfect din prima, toată imaginea de ansamblu, să înţeleagă toate detaliile, să nu greşească nimic etc. Ideea e să începi cât de răpede şi cu ce ai la dispoziţie şi să nu aştepţi reţetele perfecte!

DISTRIBUIȚI