Conservarea Hranei Prin Metode Plasmatice

1158

In acest articol va prezentam un colaj de informatii, despre conservarea hranei prin metode si aplicatii plasmatice. Informatiile sunt prezentate de o cercetatoare a tehnologiilor si stiintelor plasmatice Keshe, Heather Bryant.


Experimente Plasmatice cu Bile și Spray pentru Conservarea Hranei

Noi tindem să pulverizăm orice intră în casă cu apă plasmatică (și pe oricine se mișcă suficient de încet) lol… De ce nu ați vrea să Plasmatizați? Vedeți articolul cu numele “De ce să Plasmatizezi și Cum” pentru mai multe detalii.

Cum se prepară Apa Plasmatică?

Atât de ușor! Plasați micul flacon de sticlă într-un pulverizator. Lăsați flaconul închis cu capacul pe el. Nu deschideți flaconul sau nu turnați conținutul acestuia în pulverizator. Umpleți pulverizatorul cu apă distilată. Apa va fi complet “Plasmatizată” (de conținutul micului flacon) în 10 minute sau mai puțin. Asta este! Când se consumă umpleți-o din nou cu apă distilată.

Cât timp ține? Nu știm încă. Sunteți părtași la acest experiment, așa că spuneți-ne și nouă rezultatele voastre. Noi o utilizăm permanent. Testele inițiale indică că ține chiar și un an.

De ce apă distilată? Eu o văd ca pe un disc gol care poate fi imprimat cu “Atributele Plasmei”. Experimentați cu ce apă doriți și împărtășiți-ne rezultatele. Noi folosim de asemenea apă foarte bine filtrată, cu rezultate bune.

Spanacul și Salata Rămân Verzi Mereu!

Sugestii: Pulverizați-le ușor când le aduceți prima data în casă (sau le recoltați). Pulverizați-le și pe față și pe dos apoi lăsați vasul fără capac pentru a se usca apa plasmatica de pe ele. Apoi puneți capacul și băgați vasul înapoi în frigider.

Observațiile Noastre

Înainte de folosirea apei plasmatice: Verdețurile țineau doar câteva zile înainte de a începe să devină lipicioase. Când deschideam cutia, trebuia să le aleg pe cele bune și să spăl totul înainte de a face o salată. Într-o săptămână erau toate stricate și trebuia să le arunc.

După folosirea apei plasmatice: De când le stropim cu Apă Plasmatică, verdețurile rămân proaspete până le consumăm pe toate. Avem chiar o cutie (de care am uitat) care ține de mai bine de o lună, în partea de jos a frigiderului. Când am găsit-o, erau câteva frunze îngălbenite, dar nu rupte și căzute pe jos. Deci am avut o salată minunată! Este ca și cum nici nu au știut că au fost cultivate!

Pulverizați câteva frunze de spanac și lăsați-le afară. Ele nu se înmoaie și nici nu se decolorează. Stau verzi și uscate. Exact ca și cum ar fi fost plasate în deshidrator. Excelent pentru gustări sau pentru smoothie.

Bile Plasmatice: Apa distilată din interior a fost plasmatizată de câmpurile aceluiași amestec ca și pentru conservarea hranei. Acestea sunt o creație recentă așa încât nu am început practic să experimentăm. Utilizați-vă imaginația și împărtășiți cu noi rezultatele.

Idei Inițiale : Puneți o bilă plasmatizată sau două în cutia cu spanac sau oriunde în frigider. Sau în coșul cu fructe. În cutia cu ouă…

Sugestii pentru Fructele și Verdețurile Recoltate

Pulverizați ușor toate fructele când le aduceți în casă. Lăsați-le să se usuce apoi băgați-le în frigider. Sau… noi nici măcar nu mai punem în frigider, deoarece stau bine afară. Dacă le tăiați, pulverizați-le din nou pe fiecare parte și lăsați-le să le usuce… întoarceți-le periodic.

Citricele

Înainte de Apa Plasmatică: Am încercat multe lucruri pentru a păstra utilizabilă o lămâie tăiată. În frigider, afară, acoperită, neacoperită etc. În aproximativ o zi, fructul se înmuia, se usca sau chiar mucegăia. Chiar, o lămâie?

După Apa Plasmatică: După ce au fost tăiate și pulverizate (și lăsate afară), au ajuns să arate ca o frumoasă bucată de sticlă colorată pentru mine. Stratul exterior s-a uscat, dar în interior fructul a rămas umed și utilizabil.

Aceste lămâi și grepfruit (de mai sus) au stat o săptămână afară. Interiorul este la fel de proaspăt ca atunci când le-am tăiat prima dată.

Avocado și Banane

Înainte de Apa Plasmatică: Toate fructele de avocado se stricau repede, devenind maronii, fibroase și complet necomestibile. Am încercat diferite metode pentru a le păstra, însă fără succes. Bananele deveneau maro la exterior și la interior, și nu le mai putem consuma. Tăiate se stricau și mucegăiau.

După Apa Plasmatică: După ce tai un avocado îl pulverizez și-l las afară. Adesea, partea tăiată rămâne verde până când o consum, uneori chiar și până a doua zi.

Uneori, se formează o peliculă subțire maronie/neagră pe partea tăiată, care poate fi îndepărtată și sub care se află fructul verde conservat de avocado. Aceste felii rămase sunt foarte închise la culoare, dar delicioase și conservate (stafidite?). Feliile de banană devin foarte maro, dar foarte uscate și gustoase.

Mere, Pere și Ciuperci

Înainte de Apa Plasmatică: Îmi amintesc că în câteva minute de la tăiere, ele deveneau maro foarte repede, iar în câteva zile începeau să mucegăiască (indiferent dacă erau în frigider sau afară).

Efectul Mandela? Se pare că nu mai reușesc să tai un fruct și să se strice în casa noastră plasmatizată. Odată tăiat și pulverizat, ele intră într-un proces de uscare/conservare și ajung uscate, deshidratate, dacă sunt lăsate aproximativ 5 zile, sau o zi ciupercile. Da, chiar și în Washington unde plouă tot timpul! Ele își schimbă culoarea (ușor bronzate) dar nu ajung la faza de degradare, de maro. Iar acest bronz subțire poate fi îndepărtat pentru a releva fructul perfect conservat.

Florile Tăiate Țin Săptămâni, Apa Rămâne Clară

Înainte de Apa Plasmatică: Buchetul de flori se veștejea și florile mureau curând după ce erau puse în vas. Se înmuiau iar apa se murdărea, trebuind să fie schimbată des.

După Apa Plasmatică: Acestea au ținut aproape trei săptămâni, rămânând proaspete și vibrante, apoi încet au început să se transforme în niște frumoase flori uscate. Apa nu a trebuit schimbată NICIODATĂ, și a rămas curată cristal pe întreaga durată. Încă le mai avem pe masa, la aproape trei luni mai târziu, deoarece sunt încă frumoase (uscate) și par că-și emană roșeața.

Fructele de Pădure Țin Până Când le Mâncăm pe Toate

Înainte de Apa Plasmatică: Îmi amintesc că cumpăram fructele de pădure la un preț ridicat, ca apoi să se strice în câteva zile, înainte de a le putea mânca.

După Apa Plasmatică: Scot fructele din cutia în care vin, le pulverizez ușor cu apă plasmatică, le las să se usuce din nou, și fie le pun înapoi în frigider sau pur și simplu le las pe tejghea. Ele continuă să se coacă și așteaptă să fie mâncate.

Uneori, una sau două dintr-un vas se vor strica, dar nu le afectează și pe celelalte. Dacă le lăsăm destul de mult (câteva săptămâni), ele încep să se usuce. Dar încă sunt foarte gustoase!

Apa Animalelor de Companie nu Devine Murdară

Înainte de Apa Plasmatică: Trebuia să schimb apa la pisici la fiecare câteva zile altfel se murdărea.

După Apa Plasmatică: Torn puțină apă plasmatică în vas și acum ele termină de băut toată apa înainte de a se murdări. De asemenea, încercați în piscine și iazuri. Am avut rapoarte despre iazuri murdare care s-au curățat si piscine care au necesitat mai puțină întreținere/substanțe chimice (vezi articolul despre bazinele plasmatice).

Ce este acel mic flacon din pulverizator?

Îmi vin în minte câteva posibile răspunsuri: (vezi articolul “De ce să Plasmatizezi și Cum” pentru mai multe detalii despre atributele Plasmei)

1. Este produsul a mii de ore de:

– Studii cu mintea și inima realizate de dl. Keshe, învățături făcute gratuite din toamna anului 2015

– Experimente, crearea și jocul cu Alchimia, precum și Cercetarea și Dezvoltarea cu alți studenți, în întreaga lume și în propria mea casă și laborator.

– Urmarea cursurilor private KFSSI pentru Medici.

– Împărtășirea cu prietenii și familia pentru feedback și idei.

2. O combinație a următoarelor Ape Plasmatice: 

– CO2-ZnO 80/20: este primul Gans pe care dl. Keshe ne-a arătat cum să-l facem. Plantele utilizează CO2 și creează Gans ca parte a procesului lor de fotosinteză.

Acest Gans este de asemenea cunoscut ca fiind un excelent ajutor în cazul Durerilor, Virușilor, Cancerului. În formă Gans (Gans = Gaz în stare nano) acesta este conectat cu originea întregii vieți bazată pe Carbon, de pe această planetă. Fiecare entitate Gans este ca un Soare. De câți Sori aveți nevoie într-un Univers?

El (gansul) creează un câmp clar și coerent care permite restabilirea echilibrului.

  • Fruit N Vegi: Un amestec realizat de cinci prieteni într-o seară, din produse sănătoase din propriile lor culturi. Este o esență plasmatică a mai bine de 33 de fructe, plante si verdețuri.
  • ZnO ZnO2: Sprijin “Emoțional”. Emoțiile sunt cunoscute ca fiind cel mai comun element al originii creării diferitelor boli. Plantele au de asemenea emoții. Poate acesta este motivul pentru care ele rămân conservate și pline de viață. Ele nu par a ști că au fost îndepărtate din planta mamă.
  • CuO2: Doar o picătură ca un conservant al amestecului. De asemenea sprijină sistemul Nervos, Muscular și Țesutul Articular.

Acesta este amestecul de Ape Plasmatice pe care l-am realizat în acest scop. Probabil că utilizarea doar a plasmei originale de CO2-ZnO va avea efecte similare. Încercați și împărtășiți-ne experiența voastră.

Puterea Piramidei? Apa Plasmatică pare să creeze un câmp similar celui al piramidelor, unde entropia (distrugerea) este atât de înceată încât materia doar se deshidratează (mumifiere?), în loc să dea un semnal mediului că este ceva mort și trebuie descompus de către bacterii, fungi, etc. El doar așteaptă ca într-o animație suspendată, până când sunteți gata să o utilizați.

Alchimia?

Sunt foarte conștientă de principiile Alchimiei în acest proces. Toate experimentele/ creațiile au loc pe 9 acri de pădure forestieră curată. Casa și Terenul sunt Plasmatizate în multe feluri. Este intenția noastră să creăm cel mai coerent și vibrant spațiu posibil, pentru eforturile noastre creative, cu o atmosferă curată și binevoitoare, cu minți și inimi deschise.

Deci, ce facem cu toate acestea? Este apa plasmatică, corpurile noastre plasmatizate sau intențiile noastre, cele care alterează fizica anterioară a naturii? Ne-am actualizat experiențele la următoarea mare dimensiune a posibilităților? Hrană pentru minte! Ce altceva mai este posibil? Cum poate fi mai bine de atât?


Cultivarea Fructelor Si-a Legumelor Cu Tehnologia Keshe

Ce Este Fotosinteza Din Prisma Științelor Plasmatice?

Functionarea Frunzezi După Știința Plasmatică Keshe

Experimente Extraordinare Cu Apa Plasmatică

DISTRIBUIȚI