Comprese Plasmatice – Donații

2173

În ideea de-a promova tehnologia şi ştiinţa dlui. Keshe printre români, am decis să venim în ajutorul şi-a acelor persoane care ar dori să testeze aceste produse/tehnologii, dar care nu au posibilităţile financiare sau condiţiile de sănătate optime pentru a le face.

În această direcţie, echipa magrav.ro a luat iniţiativa de-a ajuta acele persoane cu nevoi şi de-a vă îndemna pe toţi ce care puteţi să donaţi fiecare după posibilităţi, câte ceva: comprese plasmatice, penuri de sănătate, brăţări cu gans, gansuri de CO2, bobine, kituri de gans, plăcute cupru/zinc etc.

În această direcţie, noi am reuşit să ne mobilizăm câteva persoane şi să donăm fiecare după posibilităţile pe care le are.

Pentru început, vom începe cu nişte comprese plasmatice, mai exact 20 de pliculeţe cu tifon şi gans, şi vom continua în perioada următoare cu alte donații ca: penuri de sănătate (mulţumiri dnei. Gabi pentru iubirea, devotamentul şi ambiţia cu care face aceste pixuri de sănătate), plăcuţe de zinc şi cupru, gansuri CO2 pentru sănătate şi altele…

[huge_it_slider id=”3″]

Detalii Comprese Plasmatice:

 • Compresele plasmatice sunt alcătuite din tifon sterilizat + pungi cu fermoar + 5 ml de gans CO2 răspândit pe toată suprafața.
 • Dimensiunile compreselor sunt de aproximativ 20×25 cm.
 • Compresele plasmatice sunt închise şi se recomandă folosirea acestora aşa închise.
 • Compresele plasmatice sunt recomandate pentru dureri, echilibrări emoţionale, energizare, relaxare, eliberare de stress, echilibrare somn, dureri de abdomen, de bazin, de umeri, de spate şi alte probleme de sănătate.
 • Se recomandă folosirea de câteva ori pe zi, câte 10-20 de minute o singură dată; în funcţie de situaţie se pot ţine mai mult sau mai puţin.
 • Atenţie, sub nicio formă nu se recomandă punerea acestora în zona capului sau inimii!

Condiţii De Primire A Donaţiilor:

Deoarece suntem limitaţi de timp, vrem ca darul nostru să ajute şi să le dăruim exact acelor persoane care chiar o nevoie. În această direcţie, am stabilit nişte condiţii pe care persoanele care vor dori aceste donaţii, va trebui să le îndeplinească:

 • Vrem ca persoana care ne solicită aceste donaţii, să ne povestească într-un mesaj scurt situaţia ei şi de ce/pentru ce probleme/situaţii are nevoie de aceste donaţii?
 • Vrem ca persoana care ne solicită aceste donaţii, să fie deschisă spre nou şi implicit să accepte mental şi emoţional aceste tehnologii şi ştiinţe plasmatice, să fi auzit sau să fi citit cel puţin o ştire/articol/filmuleţ despre tehnologiile Keshe!
 • Să le folosească în scopuri umanitare.
 • Să nu le comercializeze cu bani sau alte bunuri, să le dăruiască mai departe fără a percepe ceva în schimb.
 • Să înţeleagă că suntem intr-o perioadă de testare şi de schimbare a vechilor paradigme, ca atare să studieze şi să cerceteze despre aceste ştiinţe şi aplicaţiile sale, să-şi asume rolul propriu spre rezolvarea problemelor şi să nu aibă pretenţii copilăreşti de rezolvare a problemelor sale din partea altora sau a acestor dispozitive primite ca şi donaţie!
 • Donaţia trimisă unei singure persoane va conţine 2 plicuri plasmă de gans, iar trimiterea acestora se va face întodeauna în ziua de vineri a săptămânii, când toate donaţiile ce urmează a fi trimise au fost înregistrate! Deci, nu trimitem doar o compresă cu gans, ci două şi nu trimitem în fiecare zi sau când ni s-a solicitat, ci când s-a atins numărul de donaţii pe care îl avem disponibil. Vom trimite o singură dată, la toţi!
 • Să consulte articolele despre sănătate publicate pe magrav.ro
 • Să ne lase adresa de livrare corectă!
 • Să suporte cheltuielile cu transportul coletului, curierul.
 • Să verifice disponibilitatea donațiilor aici. Tot aici se face și comanda donațiilor, nu preluăm comenzile din altă parte numai din această pagină!
 • De asemenea, să înțeleagă că nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele situații neplăcute/probleme/efecte și alte situații sau complicații ce pot apărea în urma aplicării eronate a acestor informații sau în urma folosirii necorespunzător a acestor donații primite de pe magrav.ro sau platformelor aferente!

Noi încercăm să structurăm/explicăm/redăm cât mai fidel informațiile și experiențele cu aceste tehnologii și să oferim aceste produse ca donație, însă responsabilitatea de aprofundare/testare/cercetare/informare amănunțită asupra problemei cu care se confruntă o persoană, îi revine acesteia!

Platforma web magrav.ro nu este un site care conține informații sau soluții magice pentru problemele urgente sau complicate ale unei persoane fără implicarea persoanei în cauză!

Noi suntem doar un canal prin care aducem aceste informații și posibilități, la dispoziția celor care vor să testeze, experimenteze sau să aprofundeze aceste tehnologii și științe cu aplicații în domenii ca: sănătate, energie, agricultură, alimentație etc!

Ca atare, vă sfătuim să vă informați bine înainte de-a testa vreuna din aceste aplicații sau produse ce le veți primi ca donație, mai ales dacă aveți vreo problemă de sănătate urgentă sau orice altă nevoie!

Pentru orice alte întrebări/mărturii/nelămuriri/sugestii/idei/provocări aveţi, nu ezitaţi să ne contactaţi şi să le împărtăşiţi cu noi. Veți primi un răspuns în cel mai scurt timp!

Ne puteți contacta prin formularul de contact de mai jos, sau ne puteți scrie pe chat-ul paginii de facebook, ne găsiți și pe google+, twitter, youtube sau ne puteți contacta și pe această adresă de email: contact@magrav.ro

[contact-form-7 404 "Not Found"]
DISTRIBUIȚI