Combustibilul CH3 – Virgil B.

2678

Ne bucurăm că tot mai mulţi cercetători au luat iniţiativa de a-i învăţa şi pe alţii, de a-şi expune identitatea şi înţelegerea, pentru ca tehnologia plasmatică să se extindă tot mai mult.

Cu această ocazie îl prezentăm pe colegul nostru, cercetătorul Virgil B., o persoană minuţioasă şi cu-n spirit de înţelegere extrem de rafinat. Îi mulţumim cu această ocazie, pentru deschiderea, ajutorul dat în structurarea materialelor şi prezentarea propriei sale înţelegeri vizavi de tehnologia dlui. Keshe.

În acest articol, vom prezenta una dintre primele sale prelegeri ţinute în cadrul conferinţelor KFSSI în limba română (despre care vă vom informa în articolul următor).

Informaţiile prezentate sunt din atelierul 144 în limba engleză din 3 nov 2016 (minutul 36:00-51:00) prezentate de dl. Keshe şi vizează potenţiala sursă de energie a gansului de CH3.


Luminarea

 • Voi trebuie să inţelegeţi, să încetiniţi, să va întorceţi şi să vedeţi ce va scăpat. Să vedeţi ce aţi adunat şi ce puteiţi utiliza, ce aţi pierdut din vedere.
 • O mulţime dintre voi aţi facut şi colectat CO2, CuO2, CuO, ZnO, Ch3 şi aşa de natural aţi vorbit despre ele si le-aţi arătat, ca practică a căutător de cunoștințe ai Institutului, aşa că ați fost în tehnologia spațială de o de lungă perioadă de timp. Dar, trebuie să întelegeţi cum să folosiţi acestea, cum puteţi să le manipulaţi.
 • Întotdeauna am spus: când cineva atinge (o cunoastere) inseamnă că informaţia deja luminează sufletele celorlalţi. Unul dintre căutători de cunoștințe a atins, a inţeles şi alţii sau luminat.

Din nou tritiu

 • Intorceţi-vă înapoi in procesul de producţie al CH3,
  intorceţi-vă şi întrebaţi-vă cum a ajuns să existe CH3, cum produceţi CH3. Folosiţi oarece galvanizat (Fe) şi Cu (nanoacoperit). De ce CH3-ul vostru are o tenta de roşu in el, v-ati intrebat ?
 • Foarte simplu, va reamintiţi acel aminoacid si cum atarnaţi în el o sârma ruginita nanoacoperita, care picura sînge, iata (cauza).
 • Acum vedeţi, acum înţelegeţi de ce CH3-ul vostru este energie, este energia care va hrăneste, care vă dă putere, pentru ca este C împreuna cu nivelul H-ului care este in conformitate cu aminoacidul şi in conformitate cu Fe-ul în puterea specifică hemoglobinei omului.
 • Aţi înteles ca Zn si Cu nanoacoperit creaza conditiile C-ului, dar creaţi o combinaţie, aveţi Fe in ajutor. O parte a fierului, de o anume putere împreuna cu Cu (nanoacoperit) vă dă H3 sau ce numesc eu tritiu.
 • De fapt materialul, GANS-ul pe care il aveţi este hidrogen sub forma de tritiu, dar pentru ca il folosiţi in stare de materie  vă apare H ca materie.

CH3 – Combustibil

 • După cum v-am spus in toate lecţiile mele, eu sunt un magician, sunt un maestru al ştiintelor elementelor din univers, de trei ani produceţi dar niciodata nu v-aţi oprit să întelegeţi. Mi-am purtat crucea pâna aţi înţeles modul cum se produce. Acum întelegeţi. Acum întelegeţi esenţa energiei Universului în functionarea reactoarelor voastre, pentru aplicatii spatiale, tot timpul a fost în mâna voastră. Dacă aţi înteles, înţelegeţi ce este pe această masă, ce stă aici, întelegeţi că aveţi esesenţa energiei eterne, compoziţia eterna a elementelor care să vă dea orice vă doriţi în Univers.
 • Amintiţi-vă, când am vorbit depre aminoacid, CO2, CuO2, ZnO2, întotdeauna am explicat conexiunea. Acum, dacă puneţi CH3 aici, acum întelegeţi foarte bine conexiunea, cum puteţi utilaza CH3-ul drept combustibil.
 • In lecţiile de ieri pentru doctori, am explicat asta , dar am realizat ca nimeni nu a inţeles.

Cine da si cine ia energie?

 • CH3-ul este un donor, dă energie. Aceşti tipi , cu oxigen, din cauza atracției gravitaţionale a oxigenului, sunt acceptori.
 • Acesta este sursa de energie magnetica şi aceştia sunt sursele de energie gravitaţionala.
 • Deci ceea ce de fapt se întampla este, că în procesul stucturării, aceasta este ceea ce v-a scapat.
 • Tebuie să întelegeţi că acesta este gravitational si acesta magnetic. Un alt nume pe care l-aţi ales pentru magnetic, îi spuneţi acidic, iar pe celalalt îl numiţi alcalin. Le mai numiţi magnetic – repulsie si gravitaţional – atracţie.
 • De aceea când aţi făcut testul, când aţi amestecat CH3 cu CO2 si aţi atins o anumita viteza de rotaţie, ceea ce a creat o poziţionare conform puterii plasmei, aţi avut scurgeri de lichid din reactoare, sau aţi pierdut unele reactoare, în funcţie de, cu căt câmpul gravitaţional din interior era mai mic decat cămpul magnetic pe care l-aţi adaugat şi care era CH3. Aţi creat un scut care nu a mai putut reţine entitatea din interiorul miezului şi a disparut.

Binecuvantati sunt cei care inteleg!

 • Mereu am spus că problema cu savanţii fizicii actuale este diversitatea numelor pentru aceeaşi entitate, ceea ce a creat haos în lumea ştinţifică. Denumim barieră Coulomb şi alt nume este atmosfera. Numim gravitational şi alt nume este alcalin. Numim magnetic şi alt nume este acidic. Numim intrare, gravitaţional sau pol Sud. Numim iesire, magnetic sau pol Nord. Sunt aceleaşi lucruri pe care le denumim diferit, creând haos in mintea omului în întelegerea logicii simple a esenţei creaţiei în Univers.
 • Daca aţi inteles, v-am dat combustibilul magic pe care il cautaţi.
 • Aveţi diferite alegeri, puteţi continua jocul sau o parte din voi care înteleg asta pot să dezvolte cunoasterea ca să obţină hidrogen sub forma de tritiu în stare plasmatică şi apoi să folosească aces tritiu plasmatic ca punct de atracţie a câmpurilor conform puterii de care aveţi nevoie, din cuprinsul Universului. Pentru om, ca să înteleaga ultima frază, îi dau o mie de ani. Nu veţi întelege, in întregime, îintr-o mie de ani. Aţi zgâriat la suprafaţa ei, dar dacă aţi întelege fraza aţi gasi cheia să calatoriţi în toate dimensiunile acestui Univers şi dacă aţi intelege explicaţia amestecului aceluiaş element pe care îl numiţi H, veţi juca acelaş joc între universurile din Unicos. Acesta este jocul. Deoarece nivelul energiei din Linia Centrala a oricarui Univers, cum ar fi din nou protonul, electronul, neutronul, cei trei H, au în comun puterea unui element. Aceasta este cheea calatoriilor din spatiul profund (deep space) şi acest spatiu traverseaza universurile.
 • Binecuvantati sunt cei care inteleg! V-am dat cheia calatoriilor spaţiale. V-am dat cheia (implinirii) dorinţelor omului să aiba orice are nevoie în orice loc din Univers, aşa cum H de diferite puteri este parte a aminoacidului corpului uman. Daca aţi înteles asta, aţi înteles totalitatea creaţiei.

Fiecare poziţie din Univers are un punct corespondent in fizicalitatea omului!

 • Întorceţi-vă la fizicalitatea propriei voastre existenţe, întelegeţi că fiecare planta chiar şi acelea care dau oxigen dau diferite niveluri de oxigen ca valoare de putere plasmatică. Acum mergeţi in propria fizicalitate şi explicaţi asta intr-un sens mai adanc, asta înseamna ca aminoacidul, care se amesteca în straturile rinichiului, are o medie cu o parte a Universului, prin legatura hidrogenului, prin neutronul din acel hidrogen, apoi, prin dorinţele voastre, prin propriul corp, vă creaţi propriul mijloc de transport pentru traversarea Universului. Acum inţelegeţi ca vă ia o mie de ani numai să zgâriaţi suprafaţa acestor cunoştiinţe. Fiecare poziţie din Univers are un punct corespondent in fizicalitatea omului. Daca omul întelege asta omul va cuceri Universul. Apoi veţi întelege: Am făcut omul dupa asemanarea mea, în fiecare punct al Universului. Ca și cum în mine există, existenta Punctului Central, totalitatea, ca numitor comun.

Pentru aprofundare consulta si aceste materiale:

Big-Bang-ul Și Sursa Creației În Univers

Starea de GANS – O Perspectivă Științifică

Structurile Nano Și Cum Se Formează Acestea

Partea 3 – Mișcarea În Univers, Introducere Carte Keshe

DISTRIBUIȚI