Combaterea Agenților Patogeni

851

În acest articol, vă vom prezenta alte aspecte ale aplicabilității științelor plasmatice, combaterea și controlarea virușilor, microbilor, a agenților patogeni.

În această lecție, dl. Keshe ne arată și alte perspective asupra biologiei și chimiei corpului uman și-a vieții biologice în sine… perspectivele plasmatice.

El ne explică cum se formează virușii și cum aceștia sunt strict dependenți de mediu și de energia elementelor din care sunt alcătuiți și cum îi putem combate, jonglând cu elementele și energia acestora.

”Aceasta este o adăugare la cunoaștere și este importantă. Am mai împărtășit-o până acum, dar este important să se ajungă la o înțelegere completă.

Dacă vă întoarceți la cartea nr 1 și nr 2, asta a fost explicat. Dacă vă uitați peste patente, se află în patente, în special în cele destinate aplicațiilor medicale. Dacă urmăriți lecțiile din ultimele câteva săptămâni, din ultimele luni și ultimii ani, noi vorbim despre CO2 și cum CO2 afectează virușii.

Ceea ce am văzut, este că în testele clinice și în alte teste pe care le-am făcut, noi am avut, să spunem, Ebola, sau virusul HIV. Așa cum am explicat în alte lecții, cu acești viruși, aveți aminoacidul și aveți un pachet de energie pe care noi le numim viruși. În funcție de puterea acestuia, noi le-am dat diferite nume, dar de fapt, ceea ce este important, este că acest aminoacid din interior, care este NaOH, domnul COHAN, este întotdeauna la fel.

Noi am văzut cum datorită formei dinamice a plasmei în interacțiune cu acest material, noi am reușit să-i schimbăm puterea și într-un fel, vedem finalul, cum lucrează, cum a interacționat. Noi am spus că din această cauză gansurile sunt atât de eficiente în raport cu virușii. Unul din punctele care este un punct de poticnire, iar noi a trebuit să-l studiem, să-l explicăm.

Și a fost explicat în multe lecții, este ce facem cu problemele, cu microbii, cu germenii, cu paraziții, care se bazează pe aminoacizi. Entitățile pe bază de aminoacid, nu au extra-energie. Ele sunt entități pe bază de aminoacid, sunt afectate doar parțial de CO2, dar nu toate. Cu bacteriile sau microbii de cultură din laborator, noi am văzut eficiență parțială, dar nu totală.

Întorceti-va la lecții. Aici, cu CO2, virușii s-au schimbat în putere. Pt entitățile bazate pe aminoacid, noi trebuie să găsim o soluție.

Nu ne putem atinge de carbon, deoarece el schimbă linia de comunicare. Nu ne putem atinge de oxigen, deoarece este deținătorul. Noi putem crește câmpul plasmatic sau reduce câmpul plasmatic al aminoacidului. Hidrogenul reprezintă legătura, transferul sau deciderea dimensiunii totale a transferului energetic intrare-ieșire. Azotul este decidentul a cât de mult această plasmă va dicta asupra transferului ei de energie.

Deci nu ne putem atinge de O și C în acest moment. În lecțiile viitoare vom arăta cum se poate lucra cu acestea. Dar ceea ce vedem, este că nu ne putem atinge de azot.

Acei dintre voi care lucrați încercând să rezolvați ceva legat de bacterii, de microbi, de paraziți, trebuie să acordați atenție producției de azot. O puteți face în două moduri: puteți utiliza nitrați pt a crea oxid de azot, sau să creați energie care interacționează cu azotul, ca să puteți gestiona microbi, paraziți și bacterii, deoarece aceștia sunt dependenți de Pământ. Deci, va trebui să dictați condițiile Pământului, care dictează mărimea și poziția lor.

Când produceți diferiți aminoacizi cu cupru sau zinc, ați văzut ce diferite forme, culori, orientări, grosimi are aminoacidul de deasupra cutiei, la suprafața apei. Asta ar trebui să va dea o indicație. Ceva dictează mărimea și formă aminoacidului! Și acesta este azotul. Puterea azotului cu acel mediu crează o atracție. Deci, dacă treceți la următorul pas al aplicațiilor pt sănătate, sau a germenilor, sau a bacteriilor, trebuie să luați în considerare introducerea azotului în proces. Dar, când introduceți azotul într-un mod științific, trebuie să înțelegeți ce afectează, cum lucrează și cum îl afectați voi.

Funcționarea azotului apare nu în starea materială, ci în stare de gans. Dar atunci când azotul este în stare gans, se află într-o condiție plasmatică în corpul omului și lucrează la transferul energiei pe care o dă hidrogenului. Și dacă vă uitați la el, noi întotdeauna am spus că hidrogenul este la capăt.

Deci, energia primită din eliberarea sau interacțiunea azotului, dictează poziția și puterea absorbției și reducerea câmpurilor la capătul plasmei, care este Bariera Coulomb, sau bariera plasmatică. Deci, ceea ce trebuie să duceți un pas mai departe, este că schimbarea azotului dictează schimbarea aminoacidului. Dacă schimbați puterea acestuia, sau afectați funcționarea acestuia, puteți gestiona tot ceea ce este aminoacid, tot ce este bazat pe aminoacid.

Dacă înțelegeți asta, puteți trece la schimbarea tuturor bacteriilor. Oamenii care au avut probleme încercând să rezolve malaria, ar trebui să înțeleagă asta.

Una dintre cele mai bune metode de a gestiona și crea material pt a gestiona azotul, este să obțineți colaborarea unui alt material care este conectat la comportamentul azotului.

Unul din aceste materiale este nitratul de argint, deoarece deja are o poziție și o condiție. Iar azotul răspunde la nitratul de argint, prin structura lui de dezintegrare atomică. Am vorbit despre asta ieri, la aplicațiile medicale. În lecția următoare voi explica motivul și operarea acestuia, când voi intra în detalii. Săptămâna viitoare am să vă explic cum funcționează aceasta și de ce este eficientă.

Acei dintre voi care gestionați paraziți, acei dintre voi care gestionați microbi și bacterii, trebuie să verificați existența azotului și centralizarea acestui. Este în prima carte.
Trebuie să adăugăm cunoașterii, ca toți să înțelegem funcționarea bacteriilor, a microbilor și a paraziților. De aceea unii dintre voi au succes cu paraziții, cu malaria, iar alții nu; unii au probleme cu infecțiile, alții nu. Depinde ce putere ați folosit când ați ales să interacționați cu azotul. La următoarea lecție voi intra în detalii despre asta, deoarece este o nouă descoperire în lumea medicinii și a funcționarii corpului.

Trebuie să o cunoașteți în adâncul spațiului, deoarece fără ea aveți uriașe probleme în susținerea corpului uman în spațiu și a integrității acestuia. Deci, acei dintre voi care lucrați pe această latură, cercetați azotul și oxizi de azot, cercetați nitratul de argint și am să vă arăt structura completă, de ce și cum argintul a fost unul din principalele materiale care a fost utilizat de secole de către oameni, deoarece acum înțelegeți motivul științific, cunoașterea din spatele lui, cum funcționează și cum se conectează la corpul omului.”

traducere K. Tiss

Hemoglobina Și Refacerea Organelor

Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei

Vindecarea Fizică Și Emoțională Cu Plasmă

DISTRIBUIȚI