Ce Sunt Neutronii Și Cum Apar Electronii Și Protonii?

1391

Tehnologia plasmei, este următorul nivel după ştiinţa atomică şi nucleară!

Continuăm seria de articole cu un nou articol, care cuprinde o parte însemnată din învăţăturile dlui. Keshe despre neutroni, electroni şi protoni. În acest articol vom prezenta câteva referinţe a dlui. Keshe vizavi de ce sunt neutronii, protonii şi electronii, divizarea şi transormarea bidirecţională a acestora.

Vom prezenta trei segmente video traduse în limba română din conferinţa 180 din 13 iul. 2017, unde dl. Keshe dă nişte explicaţii demne de premiul Nobel, în ceea ce priveşte înţelegerea şi aprofundarea structurilor atomice, dincolo de felul cum le ştim noi astăzi.

Tehnologia plasmei este următorul nivel după ştiinţa atomică şi nucleară. Cu această nouă ştiinţă a plasmei, intrăm și mai adânc în interiorul nucleului, la forţele şi câmpurile care sunt acolo şi le punem la microscop. Partea frumoasă este că putem găsi explempe peste tot în natură, putem merge de la macro la micro, de la creierul omului la structura neutronului.

Uitându-ne la reactoarele rotative, dl. Keshe face o paralelă între acestea şi poziţionarea sufletului omului din creierul său.

Dl. Keshe explică de ce s-au ”pierdut” acele sfere cu gans din experimentele cercetătorilor, sfere care au fost rotite cu motoraşe de computer la mii de rpm. Acest lucru a fost posibil datorită concentraţiilor mari de câmpuri plasmatice care s-au creat în interiorul acelor sfere, ceea ce a dus la „evacuarea” sferei cu propriile ei câmpuri magrav în alte medii sau dimensiuni plasmatice.

Dl. Keshe ne eplică că asemănător este şi cu sufletul omului, care, atâta timp cât sângele circulă în jurul creierului, sufletul omului rămâne „ataşat” fizicalităţii în această dimensiune. În momentul în care sângele nu mai cierculă prin creier datorită unui stop cardiac (se schimbă mediul ca şi în cazul sferelor pierdute), forţează eliberarea sufletului într-o altă dimensiune, apare moartea fizică.

Deci, divizarea neutronilor în protoni şi electroni, sunt procese care se petrec peste tot în natură şi Univers, acelaşi procese întâlnite de cercetătorii plasmei care şi-au „pierdut” sferele cu gans cât şi cele întâlnite la moartea fizică a omului.

El ne mai explică de ce electronii nu au masă, deoarece ei provin din centrul (gol) neutronilor, fapt care nu este recunoscut de ştiinţa atomică actuală. Electronul, ne spune dl. Keshe, este sufletul neutronului.

Deasemenea, el ne explică că acest centru al neutronului la diferite puteri plasmatice pe care le obţinem cum am spus, prin rotirea unei sfere cu gans la diferite viteze, putem obţine atât modelul plasmatic al protonului cât şi al electronului iar creația la acest nivel continuă la infinit.

Deoarece electronii și protonii creați prin schimbarea mediului neutronului, vor deveni tot prin schimbări ale mediului la rândul lor, neutroni care se vor diviza și ei la rândul lor în protoni și electroni și tot așa, la infinit.

Pentru înțelegerea și aprofundarea tehnologiei plasmatice, consultă și aceată listă de articole:

Ce Sunt Nanomaterialele Și Cum Se Formează Ele?

Separarea Și Poziționarea MaGrav A Gansurilor

Fluxul Plasmatic Din Apa Înghețată – Dovezi Partea A Doua

Curgerea Câmpurilor Plasmatice

DISTRIBUIȚI