Ce Este Viața, Sufletul Și Fizicalitatea?

1195

Ce este viaţa și cum a apărut ea? Ce este sufletul și cum apare materia solidă?

Întrebările despre viaţă, univers, moarte, divinitate etc, mi-au măcinat multă vreme mintea.
Incercam să înţeleg cu mintea mea de copil cei cu toată harababura aceasta de animale, vegetaţie, oameni în acest loc denumit generic pământ. Cum am apărut şi încotro vom merge? De ce am apărut și cărui fapt se datorează apariția noastră? nici nu mai are rost să mai insist… Întrebări grele şi fără răspuns.

Am avut întodeauna a atracţie aparte faţă de cunoaştere, univers, mistere şi profunzimile vieţii, iar faptul că societatea n-a reuşit să-mi sature acestea curiozităţi, am luato pe cont propriu. Ei bine, lucrurile s-au schimbat de când am intrat în contact cu tehnologia şi ştiinţa plasmatică prezentată de dl. Keshe întregii umanităţi.

Cel puţin întrebările mele au primit răspuns şi toată harababura aceea de care pomenean în primul paragraf, a început să primească sens.

În acest articol (care prezintă un fragment video din conferinţa internaţională nr. 146 din 17 Noiembrie 2016) voi prezenta câteva explicaţii date de dl. Keshe vizavi de aceste întrebări, câteva posibile răspunsuri, câteva posibile conexiuni. Sfatul meu este să priveşti aceste informaţii ca posibile răspunsuri sau realităţi. Nimic nu este greşit nimic nu este corect, ci toate aceste aspecte sunt variabile ale fiecărei fiinţe în parte în acord cu viziunile sale asupra realităţilor înconjurătoare.

De asemenea, informaţiile prezentate pot fi foarte abstracte pentru cineva care a luat contact pentru prima dată cu acest gen de informaţii. Caută să nu te opreşti la o simplă etichetare mecanică a minţii vizavi de bun-rău, naşpa-ok, interesant-neinteresant…, caută să studiezi mai în amănunţit ştiinţele plasmatice şi o poţi face studiind şi alte articole pe care le vei găsi în secţiunea da la finalul articolului ca articole recomandate.

Dl. Keshe pune mare accent pe cunoaşterea și înțelegerea structurii vieţii. În spaţiu nimic nu se bazează pe ceea ce denumim pe pământ ca stare materială, ci totul se bazează pe câmpuri pentru a crea starea materială de care avem nevoie.

Dl. Keshe aminteşte că hemoglobina este piatra de temelie a vieţii pe această planetă. Hemoglobina se formează din interacţiunea gazelor (oxigen, hidrogen, carbon şi azot) cu partea solidă a materiei, apa fiind mediul optim care facilitează aceaste operaţii complexe.

Interacţiunea dintre ceea ce numim partea gazoasă şi partea materială, viaţa pe această planetă a început cu hemoglobina (pe fundul oceanelor).

Apoi, interacţiunea dintre diferitele componente (Fe, Cu şi Zn) ale hemoglobinei care pluteau pe suprafaţa oceanelor, aşa a început formarea structurii vieţii. Apoi, prin adăugarea calciului, am văzut structura stării solide a vieţii, coprul de animal sau uman.

Această reţetă reprezintă modul în care viaţa se formează oriunde în univers şi nu este exclusivitatea acestei planete.

Existenţa vieţii nu se rezumă doar la cea de la suprafaţa pământului, în structura părţii gazoase a planetei există stări plasmatico-gazoase (termenul personal) ca: cupru, zinc, oxigen, apă, calciu etc, care apar din interacţiunilor câmpurilor planetei cu cele ale soarelui. Deci, viaţa este vie, mult mai inteligenţă şi este prezentă la nivele pe care noi nu ni le putem imagina.

Ea trece chiar graniţele acestei atmosferi a planetei noastre şi se extinde în oceanul de câmpuri a sistemului solar şi-a oceanului galaxiilor, în care interacţiunea câmpurilor duce întodeauna la crearea vieţii. Viaţă care decide pentru fiecare ce are nevoie să poată exista într-un mediu dat. Astfel, noi, oamenii… devenim parte cu drepturi depline în marea comunitate universală.

Întodeauna au existat creaturi deasupra şi în afara nostră. Dl. Keshe explică că este ca şi acum 500 de ani, continentul american a fost întodeauna acolo. El doar a fost adăugat cunoaşterii iar exploratorul ne-a extins orizonturile. Ei bine, faptul că acum adăugăm cunoaşterii faptul că viaţa este mult mai vastă şi în special existenţa, la nivele mult mai subtile, ne va ajuta să ne obişnuim cu asta şi să ne extindem orizonturile.

Într-un mod asemănător cum am descoperit continentul american, descoperim acum conţinutul universului.

Pe această planetă noi ne-am dezvoltat simţurile pentru a ne proteja de pericole şi evident, a ne dezvolta. Ei bine, acum am ajuns în punctul în care un al 6-lea simţ este neapărat necesar să-l dezvoltăm: simţul emoţiei. Simţ care nu este altceva decât simţul sufletului nostru, a centrului de control.

Chiar dacă simţurile noastre sunt structurate şi le folosim individual, parţial sau total în unele cazuri, ele sunt parte din același material: emoţiile umane care se află sub interacţiunea şi administrarea sufletului, sau cum mai este denumit ca Sursă, Totalitate sau Merkaba.

Emoţiile sunt simţurile sufletului!

Iar comunicarea între suflet şi fizicalitate se realizează tot prin intermediul emoţiilor. Dl. Keshe merge mai departe şi spune că acelaşi principiu se aplică şi navelor spaţiale spre exemplu, care sunt ”alcătuite” din câmpuri şi că fizicalitatea ”se manifestă” ca şi decizie a participantului sau participanţilor (sufletul) acelor nave.

Deci, fizicalitatea este o manifestare a sufletului prin intermediul emoţiilor… Şi tot prin emoţii, interacţionăm (cele 5 simţuri care la bază sunt tot emoţii) şi ne raportăm la mediul şi realitatea înconjurătoare. De aceea, acum cu cunoaşterea acestor ştiinţe plasmatice, se cere numai decât să ne curăţăm, centrăm, echilibrăm, observăm EMOŢIILE!

Şi asta nu fiindcă o cere cineva, ci printre altele datorită faptului că ştiinţa şi tehnologia plasmatică, pentru prima dată (oficial) în istoria umanităţii actuale, observatorul joacă cel mai important rol în gestionarea şi interacţiunea cu tehnologia! Şi tot pentru prima dată, această tehnologie pune intențiile observatorului în acelaşi spaţiu şi timp sau faţă-n-faţă, cu rezultatele intențiilor acestuia!

Pentru aprofundare vezi si aceste articole:

Big-Bang-ul Și Sursa Creației În Univers

Ce Este Plasma? Prima Lecție Explicativă Pentru Copii

Principiul Perechilor MaGrav

Sistem De Gravitație Internă Magravs Pentru Vehicule De Zbor

Sursa Gravitației Pământului Descoperită

DISTRIBUIȚI