Ce Este Plasma Ca Și Câmp?

836

Ce este plasma ca și câmp și cum se formează aceasta?

*fragment din atelierul de lucru al căutătorilor cunoașterii nr. 202 din 14 Decembrie 2017

lecție predată de M. Keshe

Traducere: Kate Tiss

În acest articol vă prezentam un fragment important, o întrebare importantă ale cărei răspunsuri, sunt cruciale pentru înțelegerea și aplicarea tehnologiilor plasmatice, Keshe.

Pe scurt, dna. Carolina (soția dlui. Keshe) îi adresează acestuia o întrebare referitor la faptul că mulți cercetători care studiază tehnologia plasmei nu știu concret, ce este plasma ca și câmp!


Plasma este o colecție de câmpuri dinamice care atrage doar intensitatea de care are nevoie pt a-și confirmă existența. Și în același timp, este ceea ce eu numesc o mașină de spălat, care le absoarbe pe cele ce nu sunt disponibile; și ele însele necesită să fie rafinate, pt a fi disponibile altora care să-și desăvârșească funcționarea Sufletelor.

De ce de fapt plasma nu este altceva decât o combinație de plasme dinamice care prin rotație încearcă să atingă perfecțiunea, încât să se alimenteze singure pt a deveni echilibrate, ele crează o mișcare dinamică, sau ceea ce numim mișcare dinamică sferică proprie?

Dacă urmăriți toate lecțiile mele și chiar în unele filme pe care le avem cu lecțiile inițiale, sunt două importante câmpuri care se mișcă împreună. Sunt două câmpuri care… dacă va întoarceți la ele, dacă va amintiți, arătau așa. Apoi una se întoarce, la fel ca și cealaltă.

De ce utilizăm această imagine? Eu sunt de un ordin mai înalt și vreau să alimentez o intensitate mai slabă a voastră, încât elevandu-se la un ordin mai înalt, să mă alimentați sau să-i alimentați pe alții, nu neapărat pe mine, deoarece eu știu că primesc ceea ce am nevoie.

Alegerea săgeților, chiar și în învățătura din cărțile noastre, are un scop. Ordinul superior îl alimentează pe cel inferior, astfel că în acest proces, eu va elevez și găsim echilibrul. În acest proces noi creăm mișcarea dinamică a plasmei.

Deci plasma este un câmp dinamic, într-un fel ca un câine ce-și urmărește coada.

Astfel, în acest proces, intensitatea superioară încearcă să alimenteze intensitatea inferioară și în același timp intensitatea superioară a câmpului pe care încercați să-l alimentați, alimentează el însuși pe alții.

Dacă mergeți la detaliile conectării acestor câmpuri, este foarte ușor de înțeles deoarece am explicat asta cu ani în urmă, deoarece am explicat aceste lucruri fiului meu.

Vedeți, voi vă uitați la câmpuri sub această formă. Dar de fapt dacă vă uitați, ele sunt așa. Fiecare din acestea este la o intensitate diferită. Este la fel cu aceasta, care transportă intensități diferite.

Într-un fel, când acestea încearcă să se prindă, acestea nu o alimentează aici; la un anumit ordin o alimentează aici, sau la un alt ordin o poate alimenta aici. Și este ceva colectiv, într-un fel dacă vă uitați… coada, dacă va uitați în acest fel, această încearcă să o atingă de exemplu pe aceasta pt a o alimenta, iar aceasta încearcă să o alimenteze pe aceasta și în această încercare, ele crează viteză de rotație. În timp ce aceasta încearcă să o alimenteze pe aceasta. Intensitatea superioară pe cea inferioară.

Și așa cum am spus, cea superioară întotdeauna încearcă să ajungă la cea inferioară. Și în acest proces se crează o turbulență, o mișcare a curgerii câmpurilor. Deci astfel este creată plasmă. Dar trebuia să înțelegeți; această este ea însăși o țintă a altora care au menținut acest suflet, această intensitate, sau au această intensitate sau ar putea avea această intensitate. Deci, totalitatea tuturor și apoi acesta încercând să-l alimenteze pe acesta, acum primește mai mult; se crează o mișcare dinamică.

Apoi asta este ceea ce numim o plasmă. Interacțiunea colectivă a câmpurilor a căror interacțiune duce la a da, nu la a primi. Dar în acest proces noi primim pt a putea da mai mult, pt a crea dimensiunile existenței.

Pentru o mai bună înțelegere a plasmei, studiați și aceste articole:

Păstrarea, Transportarea Și Manipularea Plasmei

Ce Este Plasma? Prima Lecție Explicativă Pentru Copii

Curgerea Câmpurilor Plasmatice

Big-Bang-ul Și Sursa Creației În Univers

DISTRIBUIȚI