Ce Este Fotosinteza Din Prisma Științelor Plasmatice?

920

Cum Apare Fotosinteza Din Prisma Științei Plasmei?

În acest articol, vă prezentăm o nouă perspectivă vizavi de ceea ce știm despre natura biologică și chimică a plantelor.

Concret, este vorba de o nouă și diferită realitate văzută prin prisma tehnologiei și-a științei plasmatice magrav, despre ce este și cum are loc de fapt fotosinteza!

Informațiile din acest articol, sunt munca de cercetare a colegului nostru, Virgil Brudaru. Cu această ocazie îi mulțumim pentru efortul depus. Aceste informații și cunoștințe au fost transmise în sesiunea publică de studii în limba română nr. 51, din 24.01.2018


În atelierul 206 al Căutătorilor de Cunostiinţe din 11 ianuarie 2018, Rick prezintă fotosinteza conform ştiinţei actuale, din wikipedia.

Dl. Keshe:

Procesul fizic a fost înţeles şi explicat, dar adevărata structură nu a fost înţeleasă. Noi putem înţelege pentru că avem tehnologie, avem sisteme.

Amintiţi-vă de reactoarele cu gans din Cinzano, antrenate de un motor conectat la un alimentator (curent şi tensiune).

Dacă observaţi curentul şi tensiunea pe un interval de 24 de ore, se va întâmpla ceva foarte straniu. Dacă vă întoarceţi la prezentarea din Einhoven, unde am arătat mingea de care erau prinse o mulţime de „paraşute” şi unde am arătat fluctuarea puterii produse , mai mare noaptea decât cea produsă ziua, vă va da un indiciu despre cum funcţionează fotosinteza.

Fotosinteza se produce numai prin operarea câmpurilor gravitaţionale şi magnetice al planetei şi nu are legătură cu orice altceva. Restul este doar un proces de conversie.

De ce fotosinteza se produce noaptea?

În exemplul de mai sus, cel cu reactorul de gans, tensiunea alimentatorului va rămâne constantă dar curentul va oscila, va fi minim la 12 noaptea şi maxim la 12 ziua, foarte straniu, deoarece nu s-a schimbat nimic.

Observăm micşorarea curentului de la apusul soarelui până la răsăritul soarelui, la fel cum am arătat în Einhoven.

Dacă vă uitaţi la cele două grafice A şi B, conform legilor fizice W = A x V ( P = U x I ).

Puterea ar trebui să fie constantă pentru că nu s-a modificat nici o greutate, nici o presiune.

Singurul lucru care s-a schimbat este ziua şi noaptea, adică presiunea câmpurilor gravitaţionale şi magnetice ale soarelui şi ale pământului.

Cum se face că puterea s-a redus pe timpul nopţii? De ce se reduce puterea motorului pe timp de noapte? Însemna că este presiunea (sarcina) mai mică pe motor, însemnă că presiunea câmpului gravitaţional şi magnetic al soarelui s-a retras, iar câmpul gravitaţional şi magnetic al pământului în „absenţa” celui al soarelui poate ”împinge” mai tare şi reduce greutatea plasmei din interior.

Misterul nu constă în sistem ci în gazul din interior, pentru că este în condiţie plasmatică, este în putere gravitaţională şi magnetică şi câmpul pământului interacţionează cu el. La fel şi corpul omului, ziuă are 100 mA iar noaptea 85-87 mA, deci o diferenţă de 15-20 %.

În reactor ați creat o plasmă intermediară între câmpurile gravitaţionale şi magnetice ale soarelui şi pământului. Apoi, înlocuiţi aceasta cu frunza unei plante, care este dinamică. Apoi, duceţi cunoştintele cu un pas mai departe.

Cel mai puternic este O (oxigen), cel mai slab este C (carbon), iar intermediarul este N (nitrogen, care se mai numește Azot). Câmpurile gravitaţionale şi magnetice ale planetei dictează care este luat de către intermediar şi care este disponibil a fi eliberat, conform cu presiunea câmpului gravitaţional şi magnetic.

Aceasta schimbă tot videoul, pe care l-am văzut mai înainte, deoarece ei au ascuns ce nu au înţeles, dar noi înţelegem.

Ei spun că vine un proton şi eliberează un electron, apoi un electron este eliberat şi etc. De unde vin aceşti electroni şi protoni? De ce sunt eliberaţi? De ce procesul se întâmplă noaptea?

Dacă adaugăm actualele cunoştinţe, că puterea câmpul gravitaţional al Pământului redusă la 85-87% (pe timpul nopţii) înpinge pe cel mai uşor, C, în apropierea N-ului.

Ziua este invers, presiunea mai mare împinge O2 în jos (spre N) iar celalalt (C) este disponibil.

Acest joc este făcut de aminoacid. Faţă de tot gunoiul pe care l-am auzit, un om simplu ca tine, care înţelege acum crearea aminoacizilor şi că întreaga atmosferă din jurul sistemului se bazează pe aminoacizi, înţelege interacţiunea.

Aceasta este reactorul vostru de CO2, nu-i aşa, dar se numeşte frunză. Toate aceste mistere care fac una şi alta, pentru voi acest lucru este rezolvat.

Prin interacţiunea câmpurilor gravitaţionale ale Pământului, schimbaţi puterea câmpului gravitaţional din centru, care este N.

Adăugă mai multe câmpuri gravitaţionale şi magnetice C-ului, cu N ca echilibru, îl face disponibil iar în procesul de inversare, când există o presiune mai mare, ziua, să se elibereze O2.

Acum înţelegeţi, pentru prima dată, de ce avem trei nivele de vegetaţie în zonele muntoase. Puterea câmpurilor gravitaţionale dintr-un anumit punct permite crearea unor câmpuri cu puteri diferite. De la o anumită înălţime nu mai există vegetaţie pentru că nu mai există conexiune cu aminoacizii.

Aceasta este ceea ce ei numesc fotosinteză iar noi o numim tehnologia plasmei.

Aceasta devine important în spaţiul adânc, în crearea aminoacizilor la locul de existenţa.

Ce factor vine de la planeta unde dorim să ne manifestăm? Ce parte a structurii benzii de elemente, pe care o purtăm în sufletul nostru, să între în funcţiune pentru a ne manifesta fizicalitatea?

Fără aminoacizi nu există fizicalitate!

Dacă în diferite locuri din spaţiu, savanţi noştri doresc să călătorească în stare fizică cu nave spaţiale, vor crea două divizii de câmpuri separate, care le va permite să creeze tot ce este necesar pentru corpul omului.

Aceasta este misiunea noului Centru de Cercetare al KF ce se ocupă de interacţiunea câmpurilor materiei corpului omului. (Centrul de Cercetare în Tehnologie Spaţială pentru materiale şi alimente).

Dacă nu înţelegeţi, faceţi teste cu reactoare dinamice cu ventilatoare de PC-uri şi înregistraţi curentul (mA) cum variază zi/noapte şi înţelegeţi fotosinteza.

Dacă ne întoarcem la lecţiile de la început, avem aminoacidul C, N, O şi H deasupra.

Dacă ne uităm la echilibrul forţelor câmpurilor, O (16) alimentează C (12) care este alimentat şi de N (14). Pe de altă parte O (16) alimentează şi N (14).

S-a format astfel o curgere dinamică de câmpuri, formând baza gravitaţională (a formaţiunii stelare), în care două încearcă să alimenteze (sensul antiorar) iar al treilea să echilibreze (sens orar) şi acesta care este foarte mic, ţinând cont de toţi izotopii C-ului, N-ului, O-ului, alimentează necesarul gravitaţional al H-ului.

H devine astfel alimentatorul şi echilibratorul celorlalţi, devenind sursa de energie. (CH3= zahăr)

Tot ce are la bază energie, pe această planetă, este conectat cu prezenţa H-ului.

Acum înţelegeţi că efectul câmpului gravitaţional şi magnetic al planetei şi al soarelui, dictează şi schimbă totul, dacă împinge sau se retrage.

Toţi merg la magazin şi cumpără fertilizatori, N. Pentru că avându-l pe acesta la control, el lucrează conform cu presiunile câmpurilor gravitaţionale şi magnetice ale planetei. El este cel care echilibrează. Dacă nu avem suficient N ceilalţi doi nu pot opera cum trebuie şi plantele nu cresc.

Acum înţelegeţi şi de ce apa plasmatică de CO2 pe care o adaugaţi plantelor, le schimbă pentru a creşte mai mult. Prin aceasta, voi creaţi condiţiile câmpurilor gravitaţionale şi magnetice ale planetei care furnizează mai multe câmpuri pentru echilibrarea C-ului, pentru a fi în funcţiune şi să facă N-ul să devină irelevant.

Atunci plantele absorb orice echilibrează presiunea câmpurilor aminoacizilor. Acum creşterea nu se mai bazează doar pe N, care este pe post de fertilizator, ci pe toate celelalte elemente C, N, O şi planta creşte mai repede. Sunt trei mame care hrănesc acelaşi copil.

Dacă măsuraţi veţi vedea o putere mai echilibrată asemănătoare cu diferenţa curentului între noapte şi zi.

Acesta este modul corect de înţelegere a procesului. Aceleaşi schimbări se petrec cu peştii în mare, cu leii în junglă… Învăţam să lucrăm cu esenţa Creaţiei, aminoacizii, şi în procesul de înţelegerea trebuie să aducem toţi factorii.

Care este jocul electronilor, protonilor şi oxigenului din explicaţiile ştiinţei materiale (clasice)?

Aceste sunt toate plasme, crează presiuni gravitaţionale şi magnetice şi provocă noi poziţionări, creând noi direcţii, în care oxigenul este absorbit iar carbonul respins şi invers.

Înţelegeţi de ce a fost un mister sute de ani, de ce să nu dormi noaptea sub un copac? Deoarece concentraţia de C inhalată este foarte mare.

Câmpul gravitaţional şi magnetic creat în reactorul vostru de CO2, la care se adăugă cel al pământului, în prezenţa N-ului, crează același câmp gravitaţional şi magnetic care solicită prezenţa energiei carbonului să forţeze condiţia Nitrogenului în interior şi la acel nivel nu este nici o putere  pentru care O-ul să fie disponibil ca şi câmp de transfer.

Reîntorcându-ne, nici un (atom de) C nu trece prin pereţii frunzei, la fel că în plămânii omului.

Presiunea de pe N, prin câmpul gravitaţional şi magnetic din frunze, crează condiţiile transferului de energie a C-ului ca stare de materie, prin plasmă, prin frunză şi invers (Oxigenul) în timpul zilei.

Reţineţi că interiorul frunzei este în stare de GANS (nu în stare de materie) şi conţine aminoacizi.

De aceea plantele au emoţii şi dacă ne acordăm cu câmpul lor gravitaţional şi magnetic, putem comunica cu ele, pentru că sunt din acelaşi aminoacid, în acelaşi mediu, (din același aluat) ca noi.

Acum ceea ce noi numim oameni verticali, are un înțeles diferit dacă înțelegeți asta complet.

Pe planeta Zeus voi decideți dacă vreți să fiți cei verticali, să nu vă mișcați și totul să vină la voi, să utilizați presiunea gravitațională ambientală, sau să deveniți oameni orizontali și să vă mișcați, pentru a colecta mai mult din diferite lucruri, și nu doar unul singur.

Acum prin înțelegerea adevăratului proces, fotosinteza este aruncată pe fereastră, nu-i așa?

Deoarece în acest mediu pe care l-ați creat, aveți toate elementele: Azot, Carbon, Oxigen, Hidrogen, încât nici măcar nu aveți nevoie să absorbiți apă din sol, deoarece în acest proces al fotosintezei așa cum îi spuneți voi, în acest proces a ceea ce noi numim interacțiunea plasmei, voi creați câmpul gravitațional și magnetic al apei. La fel ca și în plămâni, unde voi produceți proprii vapori.

Aceasta este important pentru guverne, cum este guvernul Chinez, pentru a înțelege deșertul care se deplasează înspre Beijing. Ei pot crea o condiție în care vegetația poate crește, fără nici o nevoie de ceva. Și într-un fel, prin înrădăcinare, opresc deplasarea deșertului de la marginile Beijing-ului. Dar asta necesită foarte multă înțelegere.

Trebuie să lucrați în armonie cu mediul.

Nu plantați plante care nu se potrivesc cu câmpurile gravitaționale și magnetice ale mediului, cum am văzut la cele trei linii de vegetație de pe munte, doar vegetația care se potrivește în acest mediu, va crește singură.

Crearea deșerturilor pe această planetă, este realizată datorită a ceea ce noi numim unghiul de înclinare a planetei. De la Nord coborând spre Ecuator trece prin acea fază a deșertului.

Nu putem opri acest proces, dar putem face deșertul ca o oază, verde ca și jungla Amazonului. Dar aceasta aduce o altă problemă pentru noi.

Dacă facem un asemenea lucru, se va crea o curgere dinamică la suprafața planetei, și rotația câmpurilor magnetice ale materiei pe care noi o numim aer?

Avem nevoie de fierbinte și rece, de diferență de temperatură, pentru a crea această atmosferă dinamică, care să garanteze viața.

Fără praful din deșertul Africii Centrale, nu va exista nici o viață, sau o viață foarte limitată în Oceanul Atlantic. Deoarece praful din deșert, acest praf roșu, devine începutul vieții atunci când ajunge în ocean, milioane de tone din acesta. Dacă se oprește acesta, atunci ce se întâmplă cu hrana care este necesară peștilor pe care se bazează atât de mulți oameni?

Este un sistem integrat, nu-l putem schimba, deoarece una depinde de cealaltă. Dar în diferite locuri, putem crea mici devieri, dar nu ceea ce se întâmplă în Israel, în deșertul Sinai. L-au asfaltat, au pus un nou sol pe el, și au pus portocali pe acesta, dar dacă nu este controlat, totul se distruge, revine la starea inițială.

Citiți despre portocalele Jaffa ale Israelului, create în deșertul Sinai. Apoi dacă înțelegeți asta, puteți face la fel oriunde în Univers.

Dar trebuie să înțelegeți în ce fel se mișcă câmpurile.

Noi ne uităm în adâncul spațiului, și vedem ceea ce numim întunecime. Dar în timp, Omul educat își va crea noi unelte şi va vedea cum câmpul magnetic curge într-o direcție, iar mai târziu el curge în altă direcție. Același proces prin care avem zi și noapte (fotosinteză), cum numim noi curgerea câmpului, același lucru se întâmplă în Univers, dar la o scală mai mare.

În imaginile de la NASA, vedem galaxii care se rotesc în direcții diferite, în opoziție cu ceea ce face restul zonei. Una se rotește în direcția curgerii, iar cealaltă reprezintă interacțiunea cu alt Univers din acel loc. Este foarte mult de învățat. Dar trebuie să înțelegem aceste lucruri de bază ale interacțiunii câmpurilor.

Reactorul pe care l-am arătat, la care amperajul se schimbă odată cu timpul, vă dă foarte multă cunoaștere despre cum puteți crea zbor și mișcare, în orice spațiu.

Pentru cei ce sunt în laboratoarele de cercetare spațială, înțelegeți asta. V-am cerut acum câteva săptămâni, să efectuați un asemenea test pentru a înțelege.

Deoarece dacă puteți crea câmpul gravitațional și magnetic, utilizând câmpul gravitațional al Pământului, ca să se potrivească, nu mai trebuie să curbați nimic în câmpul Pământului, ca și un vânt ce bate în zona voastră. Dar deoarece aveți intensitatea câmpurilor în interiorul reactorului pe care l-ați creat, atunci voi dictați puterea acelei aripi, dacă vreți să plutiți sau să zburați foarte repede.

În noua știință a tehnologiei spațiale, nu trebuie să ardeți combustibil, deoarece reglând intensitatea câmpurilor de zbor, voi dictați cum și unde, și cum să suflați în vântul mediului.


Pentru cei care doriți să aprofundați și mai mult aceste minunate știinte plasmatice, mai jos găsiți prima carte scrisă de dl. Keshe, Ordinea Universală A Creării Materiilor tradusă în limba română!

Dacă aveți întrebări/nelămuriri, nu ezitați să ne contactați prin formularul din meniu, dreapta sus.

Ordinea Universală A Creării Materiilor, Prima Carte A Dlui Keshe Tradusă În Limba Română

DISTRIBUIȚI