Blueprint Lecția 2 – Nanoînvelirea Cu Flacără

4713

Secretele Nanocoatingului Cu Flacără

În lecţia 2 din blueprint magrav energie, învăţăm cum se face nanoînvelirea corectă a bobinelor.

Nanocoatingul cu flacăra este doar una din cele câteva metode de nanoînvelire. Astfel avem: nanoînvelire cu sodă caustică, nanoînvelire cu flacăra, nanoînvelire cu plasmă, nanoînvelire cu curent.

Nanoînvelirea cu flacăra este metoda recomandată de dl. Keshe, care, se pare că da rezultatele cele mai bune în zona energiei.

Se foloseşte o butelie de gaz folosită la lipirea instalaţiilor sanitare. Sensul de nanocoating trebuie respectat în acord cu sensul de bobinare al bobinelor. Dacă avem bobine bobinate în sensul acelor de ceasornic, la fel vom face şi nanoînvelirea.

Odată înţeles acest aspect, nanoînvelirea se parcurge în sensul de curgere al plasmei. Adică, avem un set de bobine gravitaţionale şi un set de bobine magnetice. Se începe nanoînvelirea cu flacăra exact de pe intrarea -dreapta spre stânga- bobinei gravitaţionale (setul de bobine din mijloc) în sens orar şi se continuă în sens antiorar -stânga spre dreapta- pe bobina exterioară magnetică.

Vezi aici cum se bobinează corect bobinele magrav!

Se aplică o nanoînvelire pe ambele feţe doar că, atunci când se face nancoatingul feţei opuse, nanoînvelirea se face în oglindă. Adică, se începe de la stânga la dreapta pentru bobina din interior şi se continuă pe cea exterioară de la dreapta spre stânga.

Se aplică 5-10 astfel de straturi de nanoînvelire și după fiecare proces complet de nanoînvelire pe ambele fețe, se lasă bobinele la răcit.

Atenție, nu trebuie să lăsăm ca bobinele să se înroșească. Se v-a distruge nanoînvelișul imediat după răcirea bobinelor!

Atenţie la fisurarea şi deteriorarea nanoînvelișurilor! Flacăra buteliei trebuie ţinută pe bobine undeva la mijlocul acesteia (flăcării), deoarece temperatura este mult mai mare la capătul flăcării şi atunci riscăm să ardem prea tare bobinele şi să crape nanoînvelișul. Dacă ajungem cu mijlocul flăcării pe bobine, avem mai mult control al nanoînvelirii.

De asemenea, se trece cu flacăra mai departe doar atunci când culoarea bobinei de cupru este gri mat. Asta înseamnă că nanoînvelirea s-a realizat bine.

Dacă bobina are pete cu diverse culori ale curcubeului, înseamnă că nu s-a insistat bine pe zona respectivă. Se mai trece încă o dată cu flacăra.

Sensul de curgere al plasmei prin metoda cu curent nu mai este necesar deoarece procesul în sine de nanoînvelire cu flacără dă sensul de curgere al plasmei prin nanoînvelișul creat pe bobine.

De menţionat că nanoînvelirea cu flacăra este mult mai dificiă de obţinut şi nu obţinem întodeauna un nanoînveliș perfect uniform şi rezistent. Dar ţinându-se cont de aceste aspecte, există şanse să se obţină un nanoînveliș aproape perfect, suficient de bun pentru scopul nostru.

DISTRIBUIȚI