Blueprint Lecția 2 – Nanoînvelirea Cu Flacără

14
3222

Secretele Nanocoatingului Cu Flacără

În lecţia 2 din blueprint magrav energie, învăţăm cum se face nanoînvelirea corectă a bobinelor.

Nanocoatingul cu flacăra este doar una din cele câteva metode de nanoînvelire. Astfel avem: nanoînvelire cu sodă caustică, nanoînvelire cu flacăra, nanoînvelire cu plasmă, nanoînvelire cu curent.

Nanoînvelirea cu flacăra este metoda recomandată de dl. Keshe, care, se pare că da rezultatele cele mai bune în zona energiei.

Se foloseşte o butelie de gaz folosită la lipirea instalaţiilor sanitare. Sensul de nanocoating trebuie respectat în acord cu sensul de bobinare al bobinelor. Dacă avem bobine bobinate în sensul acelor de ceasornic, la fel vom face şi nanoînvelirea.

Odată înţeles acest aspect, nanoînvelirea se parcurge în sensul de curgere al plasmei. Adică, avem un set de bobine gravitaţionale şi un set de bobine magnetice. Se începe nanoînvelirea cu flacăra exact de pe intrarea -dreapta spre stânga- bobinei gravitaţionale (setul de bobine din mijloc) în sens orar şi se continuă în sens antiorar -stânga spre dreapta- pe bobina exterioară magnetică.

Vezi aici cum se bobinează corect bobinele magrav!

Se aplică o nanoînvelire pe ambele feţe doar că, atunci când se face nancoatingul feţei opuse, nanoînvelirea se face în oglindă. Adică, se începe de la stânga la dreapta pentru bobina din interior şi se continuă pe cea exterioară de la dreapta spre stânga.

Se aplică 5-10 astfel de straturi de nanoînvelire și după fiecare proces complet de nanoînvelire pe ambele fețe, se lasă bobinele la răcit.

Atenție, nu trebuie să lăsăm ca bobinele să se înroșească. Se v-a distruge nanoînvelișul imediat după răcirea bobinelor!

Atenţie la fisurarea şi deteriorarea nanoînvelișurilor! Flacăra buteliei trebuie ţinută pe bobine undeva la mijlocul acesteia (flăcării), deoarece temperatura este mult mai mare la capătul flăcării şi atunci riscăm să ardem prea tare bobinele şi să crape nanoînvelișul. Dacă ajungem cu mijlocul flăcării pe bobine, avem mai mult control al nanoînvelirii.

De asemenea, se trece cu flacăra mai departe doar atunci când culoarea bobinei de cupru este gri mat. Asta înseamnă că nanoînvelirea s-a realizat bine.

Dacă bobina are pete cu diverse culori ale curcubeului, înseamnă că nu s-a insistat bine pe zona respectivă. Se mai trece încă o dată cu flacăra.

Sensul de curgere al plasmei prin metoda cu curent nu mai este necesar deoarece procesul în sine de nanoînvelire cu flacără dă sensul de curgere al plasmei prin nanoînvelișul creat pe bobine.

De menţionat că nanoînvelirea cu flacăra este mult mai dificiă de obţinut şi nu obţinem întodeauna un nanoînveliș perfect uniform şi rezistent. Dar ţinându-se cont de aceste aspecte, există şanse să se obţină un nanoînveliș aproape perfect, suficient de bun pentru scopul nostru.

DISTRIBUIȚI

14 COMENTARII

 1. Daca observam bine sensul de curgere al plasmei este urmatorul ….intra prin bobina mica gravitationala, apoi intra in bobina gravitationala mare (inelul exterior), apoi intra in bobina magnetica mica (inel interior), apoi intra in bobina magnetica mare (inel exterior). Deci in inelul interior avem 2 sensuri contrare :cel gravitational contrar cu cel magnetic. Acelasi lucru se intampla si in inelul mare exterior….bobina gravitatationala are sens contrar de curgere al plasmei cu cel magnetic.

  Dar noi cand incepem nanocotarea cu flacara avem cele 2 bobine magnetic si gravitational introduse una in alta. Plecam cu nanocotarea cu flacara in sensul curgeri plasmei de la intrarea in bobina gravitationala spre iesirea ei ….dar bobina magnetica are sensul invers. Apoi plecam pe sensul bobinei magnetice inel exterior, dar sensul bobinei gravitationale este invers.

  Stiim ca prin nanocotarea cu flacara trebuie sa imprimam si sensul de curgere al plasmei …..numai ca , cu bobinele introduse una in alta (magnetica cu gravitionala ) imprimam un singur sens cand de fapt sunt 2 sensuri contrare in acelasi inel. Mai jos aveti fotografia cu sensul curgerii plasmei in MaGrav.

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1053888751343135&set=a.279980448733973.65844.100001660606934&type=3&theater

 2. Mihai, este acelasi sens pe care il dam si cu multimetru in metoda de nanoinvelire cu soda. Si acolo avem doar un sens de curgere pe fiecare set de bobine chiar daca avem 2 bobine cu sensuri diferite de curgere a plasmei. Aici vorbim mai degraba de stabilirea unuei conditii de curgere a plasmei mai generale. Cand conditionam cu multimetrul, sa-i spunem impulsul dat de aparat, trece prin ambele bobine de odata intr-o directie (cea stabilita de noi). Asta deoarece nu avem concretizate inca bine straturile nano – bobinele exterioara si interioara se scurtcircuiteaza in zonele unde acestea se ating; deci impulsul nu urmeaza dupa cum am putea crede spirele bobinei, ci circula peste toate suprafetele circulare ale ambelor bobine.

 3. Cand conditionam cu multimetrul avem toate bobinele legate inelul interior si inelul exterior cu sensul normal de curgere al plasmei …..iar bornele mutimetrului le punem pe intrarea circuitului si iesirea circuitului (format din cele 2 inele….adica 4 bobine). La nanocotarea cu soda asteptam sa se depuna straturile nano ….apoi le conditionam in sensul corect de curgere a plasmei …..nu acelasi lucru se intampla si la nanocotarea cu flacara unde ati vazut circula 2 sensuri contrare.Din acest motiv consider ca la nanocotarea cu soda conditionarea sensului de curgere a plasmei se executa corect. Iar la cea cu flacara in conditiile in care sunt 2 bobine una in interiorul altuia (cu sensuri contrare ) nu este corecta.

 4. Buna ziua!…Numele este Barbu Dacian,de profesie sunt inginer electronist si am intrat din intamplare pe acest site…Am vizionat videoclipurile si m-ar interesa mai multe date tehnice(scheme electrice),in principal despre confectionarea unui Economizor de Energie Magrav,dar si alte scheme bazate pe acest principiu…Daca se poate,as dori sa imi recomandati persoane cu care pot lua legatura pentru a ma ajuta din experienta proprie cu informatii referitoare la acest subiect…Va multumesc.

  • Dl. Dacian, nu aveti nevoie de scheme electronice pentru a intelege aceasta tehnologie… doar de o minte cat mai libera si deschisa. S-ar putea acuma la inceput ca formarea tehnica pe care o aveti, sa va cam incurce… daca veti persevera, aveti toate sansele s-o intelegeti si sa reusiti s-o replicati. Altminteri veti ramane doar la nivel de scheme. Inceputul este mai greu acum ca sunt o duzina de informatii. Incepeti cu informatiile de pe acest site. De asemenea gasiti pe facebook grupuri cu mii de romani care au inteles tehnologia si-au replicat propriile lor sisteme.

 5. Buna seara,
  Acest aspect „Se aplică 5-10 astfel de straturi de nanoînvelire și după fiecare proces complet de nanoînvelire pe ambele fețe, se lasă bobinele la răcit.” – inseamna ca trebuie sa repetam procedura de 5-10 ori (cap-coada)? Ma refer aici la nanoinvelirea cu flacara…