Big-Bang-ul Și Sursa Creației În Univers

2343

Big-Bang-ul, O Poveste Fantezistă! Universul Este Creat Din Interacţiuni De Câmpuri MaGrav!

Continuăm seria de articole destinate copiilor, cu o serie de informaţii tare interesante care au ca scop educarea copiilor şi-a adulţilor deopotrivă, despre felul cum Universul nostru a luat viaţă şi cum se manifestă sau care este sursa creaţiei în Univers!

În prima lecţie, Ce Este Plasma? dl. Keshe ne explică ce sunt plasmele şi cum funcţionează Universul. În această lecţie, care este lecţia 2 din 15.10.2014, dl. Keshe merge mai departe cu explicaţiile, şi aici ne explică cum s-a nascut Universul nostru, şi cum se naşte şi perpetuează viaţa/creaţia la infinit în Univers!

Din această lecţie, vei înţelege că Universul nostru şi implicit creaţia, n-a luat parte din aşa numitul Big-Bang, sau acel punct din timp şi spaţiu, când nimicul a decis să se nască, şi-a explodat aşa din senin, creeand într-o fracţiune de secundă galaxii, universuri, stele şamd.

Vei înţelege că, creaţia indiferent de natura sa, a existat, există şi va exista la nesfârşit (greu de înţeles pentru mintea noastră limitată şi obişnuită să măsoare totul în timp) continuând să se dezvolte şi să (pro)creeze încontinuu.

Dl. Keshe ne explică că Universurile şi toată creaţia este rezultatul interacţiunilor de câmpuri magnetice (respingere) şi gravitaţionale (atracţie), care se atrag sau se resping, și că în funcție de acestea interacțiuni, se creează toate lucrurile!

Dacă se atrag, formează conglomerate de plasme şi formează sori, planete, animale, vegetaţie dar şi alte forme de creaţie, dacă se resping creează mişcare, atmosferă protectoare etc.

Cuvântul gravitaţie în limba engleză se traduce prin unire sau a veni împreună.

Un exemplu simplu este atunci când noi plecăm de acasă – respingere – magnetism, iar când ne întoarcem acasă – atracţie – gravitaţional.

El ne mai explică că, principiul creaţiei se bazează printre altele, şi pe exemplul de relaţie mamă-copil. Adică, pornind de la o scară mică unde un atom este alcătuit din două plasme: mama – protonul care este cea mai mare plasmă şi copilul – electronul care este o plasmă mai mică şi care gravitează în jurul protonului aşa cum un copil se joacă în jurul mamei ţinut de mâna.

Pornind de la acest exemplu despre cum se întâmplă lucrurile la nivel micro, acelaşi principiu se aplică şi la scară macro, unde un Univers sau soare, are un alt Univers sau centru-mamă din care s-a născut şi în jurul căruia gravitează.

Dl. Keshe dă exemplu cu nişte magneţi ineleri, pentru a explica cum toţi astrii cereşti sunt interconectaţi prin câmpurile lor plasmatice unii faţă de alţii şi cum planetele sunt în strânsă conexiune magnetic-gravitațională cu soarele central, mama din care s-au născut şi în jurul căruia gravitează.

keshe-explicatie-miscare-univers (1)

keshe-explicatie-miscare-univers (2)

 

 

 

 

Ca atare, din această explicaţie se înţelege atât de limpede faptul că, poziţiile şi vitezele de revoluţie ale planetelor faţă de soarele central cât şi mişcarea în jurul axelor sale, nu este la voia întâmplării, ci este o rezultantă a mărimi şi interacţiunii câmpurilor planetelor (care la unele planete aceste câmpuri plasmatice sunt diferite/mari/mici) şi cele ale stelei mamă!

De asemenea, nici faptul că pe anumite planete se formează anumite metale sau planeta este mai bogată în anumite materii, spre exemplul cazul planetei noastre unde avem o atmosferă bogată în oxigen, şi cel al planetei Marte unde în atmosfera acesteia oxigenul există în cantităţi mai mici, însă metan în cantităţi mai mari.

Toate acestea sunt dictate de interacţiunile câmpurilor plasmatice ale planetelor cu soarele central!

Dl. Keshe ne mai atrage atenţia asupra faptului că în Univers nu există magneţi plați sau pătraţi, că toate plasmele sunt sferice-toroidale, care au un centru/nucleu, o zonă de tranziţie (acel albuş al oului din lecţia trecută) şi-o barieră/scoarţă/coajă/strat de materie!

Corpul uman este creat după acelaşi principiu. Miliardele de atomi care ne alcătuiesc sunt şi ei la rândul lor plasme, o mulţime de plasme care s-au unit împreună – gravitaţie, și-au decis să ia forma mâinilor, a picioarelor, culoarea părului, ochii, dinții, materia etc!

Dl. Keshe ne mai explică nişte lucruri foarte interesante, anume că în funcţie de poziţionarea atomilor (plasmelor) în structurile/conglomeratele lor moleculare/plasmatice, spre exemplu, poziţionarea unor elemente, ca hidrogenul şi oxigenul cât şi numărul acestora: doi atomi (plasme) de hidrogen şi un atom (plasmă) de oxigen, obţinem sursa vieţii pe această planetă, apa! Iar milioane de aceste structuri plasmatice, moleculele de apă, formează corpul uman!

keshe-structura-atomica-carbonDacă spre exemplu, schimbăm/combinăm elementele sau le creştem numărul sau ne jucăm cu plasmele acestora în milioane de combinaţii, vom putea obţine ce materie, plasmă sau câmp dorim: carbon, fier, metan, heliu, aur, grafit, diamant, cupru, apă, atmosferă, câmp/scut magnetic, lumină, căldură, mişcare etc.

keshe-fuziunea-la-receÎn lumina acestor descoperiri, înţelegem mult mai clar cum este cu fuziunea la rece, cum generează pompele hidrosonice mai multă energie termică în comparaţie cu energie consumată sau cum generau gravitaţie turbinele lui Schauberger.

Practic, „stimulând” plasma elementelor hidrogenului şi oxigenului – în cazul de față – din care este alcătuită apa (prin interacţiunea curentului în cazul fuziunii la rece, prin acţionari mecanice de un anumit fel şi formă în cazul pompelor hidrosonice sau prin acţionarea, mişcarea şi transportarea apei – sau a aerului – în forme şi moduri (vortex) prin care natura o face, rezultanta keshe-turbina-schaubergereste degajarea de mari cantităţi de energie (plasmatică) în cazul fuziunii la rece, (indirect) de căldură în cazul pompelor hidrosonice, şi/sau obţinerea de forţe gravitaţionale în cazul turbinelor lui Schauberger!

Dl. Keshe ne mai explică că în funcţie de puterea câmpurilor şi poziţionarea acestora, putem obţine atât rotaţie cât şi mişcare/deplasare! Aşa se face că toate (sau, o mare parte din ele) acele jucării luminoase necunoscute care le mai vedem pe cer, se rotesc faţă de axul lor central, exact cum planeta noastră se roteşte în jurul axei sale. De asemenea se pot deplasa cu viteze uriaşe, exact aşa cum planeta noastră se roteşte în jurul soarelui cu viteze uriașe. De altfel, toate creaţiile din Univers chiar şi Universul în sine, se rotesc şi se mişcă deplasându-se cu viteze uriaşe prin spaţiu!

Dl. Keshe ne mai explică că distanţele uriaşe dintre atomi (se ştie deja că 99 % din masa unui atom este spaţiu gol, care nu e atât de gol, ci sunt câmpuri şi forţe plasmatice rezultate din interacţiunea elementelor protonilor şi electronilor), dintre planete, dintre stele, dintre galaxii, dintre Universuri şamd, sunt dictate de câmpurile magnetice ale mărimi/dimensiunii lor, mai exact, de proprietăţile/componentele/dimensiunile nucleului plasmatic al acestora!

Printre proprietăţile plasmelor se numără şi aceea că, plasma atrage alte câmpuri şi plasme cu care rezonează, şi să respingă/dea ceea ce nu-i este de folos/n-are nevoie.

Universurile se divid în universuri mari şi mici. Apoi câmpurile din aceste universuri se divid şi devin galaxii mari şi mici, apoi câmpurile acestor galaxii se divid şi devin sisteme solare care mai apoi se divid şi devin planete, apoi atomi care în diferite formaţiuni şi conglomerate plasmatice, duc la crearea vieţii pe planeta respectivă!

Mergând în sens invers, de la mic la mare, aceste plasme din atomii care ne alcătuiesc, s-au născut din soarele central al planetei, planeta şi restul planetelor s-au născut din soarele sistemului solar, sistemul solar s-a născut din plasma soarelui central al galaxiei, galaxia s-a născut din soarele central al Universului, acesta s-a născut dintr-o cutie şi mai mare, iar toate acestea s-au născut din Forţă Divină Creatoare!

„La-nceput” a fost Plasma și din Plasmă-s născute Toate!

„Ca atare, omul nu poate fi singura formă de viaţă inteligentă din Univers!” Concluzionează într-un final dl. Keshe!

Ți-a plăcut acest articol? Nu uita să te abonezi la newsletter mai jos pentru a fi la curent (plasmatic) cu toate noutățile și evoluția tehnologiei Keshe la nivel mondial!


Vezi și această listă de articole interesante:

Ce Este Plasma? Prima Lecție Explicativă Pentru Copii

Einstein, Stiințele Plasmatice Și Gospodinele

Partea 1 – Ce Este Gravitația? Introducere Carte Keshe

Partea 2 – Materia, Antimateria Și Materia Întunecată, Introducere Carte Keshe

Partea 3 – Mișcarea În Univers, Introducere Carte Keshe

Partea 4 – Fuziunea Nucleară, Introducere Carte Keshe

Partea 5 – Creația Luminii, Introducere Carte Keshe

Primii Oameni În Spațiu Folosind Tehnologia Plasmatică Keshe!

Sistem De Gravitație Internă Magravs Pentru Vehicule De Zbor

DISTRIBUIȚI