Aplicații Nano Și Gans Pentru Sănătate v.1

6561

Aplicaţii Ale Tehnologiilor Plasmatice Magrav Sănătate

Continuăm seria de articole dedicate tehnologiilor plasmatice pentru sănătate, cu o nouă grupă de documente, aşa numitele: Aplicaţii Nano şi Gans Pentru Sănătate.

Aceste documente cu aplicaţii practice în domeniul sănătăţii au fost dezvoltate de către echipa Keshe din Filipine, şi se doresc a fi doar nişte ghiduri practice despre cum să-ţi faci aşa numitele penuri de sănătate, comprese plasmatice, cupe de sănătate sau alte aplicaţii plasmatice pentru diferite întrebuinţări.

Ca atare, aceste ghiduri cu aplicaţii de test, nu sunt ceva stabilit că fiind perfect funcţionale în cazul tuturor, nu sunt aprobate sau înregistrate de vreo competenţă medicală (încă, deși tot mai mulți medici – în special medicii homeopați – încep să lucreze și să recunoască efectele și rezultatele pe care aceste tehnologii le obțin).

Înainte să le aplici pe tine sau pe cineva apropiat ție care are vreo problemă de sănătate, te îndemn să te documentezi temeinic!

Consultă şi categoria sănătate a blogului www.magrav.ro. Depunem eforturi substanţiale să adunăm cât mai multe informaţii despre tehnologiile Keshe (în special/și nu numai din sfera sănătăţii) şi să le grupăm frumos pe categorii.

Sunt și grupurile de facebook unde dacă ai întrebări sau neclarități cineva îți poate răspunde sau te poate ajuta. Găsești aici Grupul De Studii Keshe România, care a adunat deja peste +2000 de membri plus o mulțime de documente, mărturii, dovezi, aplicații, ghiduri și multe alte informații despre tehnologia Keshe.

De asemenea, dacă ai rezultate și ți-ai rezolvat unele probleme de sănătate sau ai avut orice alte experiențe, tare am vrea să împărtăşti cu noi experienţele!

În acest document, echipa Keshe din Filipine ne învață despre harta punctelor reflexogene, cum să ne facem niște pixuri de sănătate extrem de simple și cum să operăm cu ele pe acele zone unde avem o durere, în special durerile musculare și a încheieturilor.

Mai jos am grupat câteva articole despre sănătate pe care le găsești pe acest blog:

Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei

Vindecarea Sabrinei De Artrită Reumatoidă

Dovadă De Vindecare Scleroză Lateral Amiotrofică (ALS)

Discuție Angelo & dl. Keshe Despre Scleroza Laterală Amiotrofică

Vindecarea Fizică Și Emoțională Cu Plasmă


 

Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-001 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-002 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-003 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-004 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-005 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-006 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-007 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-010 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-011
Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-013 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-014 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-015 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-016 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-017 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-018 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-019 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-020 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-021 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-022 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-023 Aplicatii-ale-nano-si-gans-pentru-sanatate-1-page-024

DISTRIBUIȚI