Apa Plasmatică Vindecatoare Și Echilibratoare

6998

Apa Plasmatică De Ghana

Apa a jucat și joacă un rol crucial în susţinerea şi dezvoltarea vieţii pe pământ. Deşi se află în proporţii uriaşe pe planeta noastră, cca. 70% din suprafața planetei este acoperită cu apă, totuşi o mare parte din această cantitate de apă nu este în totalitate potabilă. Sau cum foarte inteligent puncta Viktor Schauberger în cartea sa, Vrăjitorul Apei, „apa este imatură; nu s-a maturizat încă în măruntaiele pământului; n-a absorbit energia pământului.” Ei bine, ca o concluzie, unele tipuri de ape nu au parametri necesari pentru a oferi organismului mineralele, energiile şi alte elemente importante pentru acesta.

Acest lucru la determinat pe om încă din timpurile străvechi, să cerceteze şi să studieze diferitele tipuri de ape din diferite locuri de pe pământ: lacuri, fluvii, mări, gheţari etc… Şi, mânat de dorinţa şi nevoia de-a găsi un leac pentru problemele de sănătate ale omenirii, dar mai incitant de atât, mult ocultata „tinereţe fără bătrâneţe”, aşa numita apă vie, a constituit o aventură şi o provocare pentru om de-a lungul mileniilor.

Aşa se face că, apa vieţii, sau apa vie, sau apa vindecătoare, sau apa tămăduitoare, sau apa miraculoasă, sau apa tinereţii, sau apa plasmatică mai nou, a fost râvnită încă din antichitate de civilizaţiile străvechi, şi încă constituie un mister provocator chiar şi pentru savanţii zilelor noastre.

Se pare că şi savantul şi inginerul Henri Coandă a fost interesat de aşa numita apă vie sau apa Hunza cum o mai numea. El a fost surprins de faptul că în anumite zone, oamenii trăiesc peste 100 de ani şi mai sănătoşi decât oriunde pe această planetă.

Ţara Hunzilor, o vale din nordul Pakistanului, valea Vilkambamba din Ecuador, Georgia, Mongolia, Peru sunt numai câteva locuri unde Coandă a descoperit că singurul lucru comun ce-l au populaţiile din acele zone, este apa pe care o consumă, care este apă de gheţar.

Coandă a cercetat şi-a descoperit că apa din aceste locuri prezintă nişte caracteristici anormale pe care le-a măsurat. Astfel, el a observat că punctul de îngheţ şi de fierbere era diferit, vâscozitatea şi tensiunea superficială era diferită faţă de apa obişnuită.

Astfel, el a descoperit că apa de gheţar, este cea mai pură apă de pe planetă, concentraţia de deuteriu era de ordinul zecilor de ppm (părţi pe milion), în contrast cu concentraţiile de sute de ppm ale apei din instalaţiile de alimentare cu apă a societăţii moderne.

Se ştie că nivelul de concentraţie crescut de deuteriu în apă, alimentează celulele cancerigene iar nivelul scăzut al deuteriului în apa consumată previne sau chiar distruge ţesuturile canceroase.

Cercetările şi studiile amănunţite în medicină, biologie şi chimie din ultimile decenii, au arătat că celula este un organim viu, şi că are funcţii multiple ca: reproducere, hrănire, eliminare a deşeurilor şi altele.

Una din probelemele societăţii actuale este poluarea: a apei, hranei, aerului, solului etc. Acest lucru duce la acumularea de cantităţi uriaşe de toxine în celulele organismului nostru prin intermediul hranei, aerului şi-a apei ce-o bem. Ei bine, sa constatat că tocmai acest factor: eliminarea toxinelor de către celule, cauzează printre altele, apariţia ţesuturilor cancerigene. Iar apa vie, săracă în deuteriu, face ca funcţiile celulei în special cea de eliminare a toxinelor, să funcţioneze la parametrii optimi.

Plecând puţin mai departe de la aceste descoperiri despre sănătatea noastră în raport cu apa pe care o consumăm, cum ar fi dacă apa pe care o bem ar avea nu numai un raport de impurităţi scăzut, ci, pe lângă părţile fizicalităţii (Oxigen şi Hidrogen) ar avea şi-o componentă plasmatică? Adică, un pachet de câmpuri/energii cu scopul de-a facilita nu numai eliminarea toxinelor celulare, dar şi de-a armoniza şi rearanja toată structura energetică şi emoţională a celulelor/organismului nostru, o resetare mai concret.

Cum ar fi, spre exemplu, dacă apa pe care o consumăm, ar fi personalizată pe problema de sănătate pe care o avem, iar vindecarea organismului să survină indiferent de problema de sănătate, din consumarea banală a unui unui pahar de apă dimineaţa şi unul seara, timp de 3 luni spre exemplu?

Ei bine, această apă vie, cu adevărat vie şi aducătoare de sănătate se pare că a fost „găsită” şi este extrem de simplu de obţinut.

Cei mai mulţi dintre voi care aţi luat contact cu tehnologiile plasmatice ale dlui. Keshe, înţelegeţi deja noţiuni şi termeni ca: plasme, plasmatici, gans, nano etc. De asemenea, cei mai mulţi în special cei cu probleme de sănătate, aţi experimentat deja puterea şi frumuseţea tehnologiei plasmatice, pe care aţi testato prin plasturii plasmatici, creioanele de sănătate, apa de gans cu care v-aţi vindecat sau echilibrat. Aţi folosit apă de gans în agricultură, sunt mulţi care aţi folosit apa plasmatică la păsările pe care le creşteţi în gospodării şi aţi fost surprinşi ce minuni face această apă pentru animale.

În videoclipul de mai jos, care este parţial din conferinţa nr. 164 din 23 Martie 2017 şi parțial din conferinţa ţinută în cadrul MISA din Bucureşti, în 22 Martie, dl Keshe prezintă apa plasmatică de Ghana, o apă plasmatică aducătoare de sănătate şi echilibru în organismele noastre.

La testele făcute de către oficialii guvenamentali, aceştia au afirmat că apa este atât de pură încât nu mai necesită nicio intervenţie, nicio substanţă adăugată.

Apa plasmatică de Ghana a fost certificată de FDA şi a primit toate aprobările necesare ca aceasta să poată fi comercializată în perioada imediat următoare.

Se pare că primii care vor avea posibilitatea de cumpărare a apei plasmatice, vor fi africanii, ambalarea şi fabricarea apei plasmatice făcându-se în Ghana şi Accra, regiuni din Africa, afirmă dl. Keshe.

Industria farmaceutică nu ajută la rezolvarea problemelor de sănătate, deoarece, toată industria medicamentelor este bazată pe fundamente greşite, prin care corpul este forţat prin medicamendele/tratamentele pe care le luăm, să se schimbe/repare.

Pe când, tehnologiile plasmatice sunt mai degrabă o modelare a naturii… a planetei noastre, a soarelul, a sistemului solar, a tuturor sistemelor şi ecosistemelor micro/macro care funcţionează în armonie bazate pe nişte fundamente corecte, (schimburi echitabile) unde, fiecare (celulă, organism, plantă, roca, planetă, soare, galaxie) îşi ia ce are nevoie pentru a se dezvolta, de la ceilalţi (fraţi şi surori mai mari – organisme, planete, sori, galaxii) sau din mediu.

Dl Keshe specifică că în perioada următoare, fundaţia Keshe va lansa diferite produse şi aplicaţii personalizate care vor viza o anumită disfuncţie sau boală în parte. Astfel, apa plasmatică va veni în combinaţii certificate, care vor avea ca efecte vindecarea unor probleme de sănătate ca diabetul, presiunea arterială, tifos, ulcer etc.

Deci, imaginați-vă că pe rafturile magazinelor, veți găsi tratamentul bolilor personalizat într-o banală sticlă de apă care va costa câțiva dolari, sugerează dl Keshe.

Ca şi etape de preparare, încă nu ştim ce proceduri de plasmatizare s-au folosit, ce proporţii şi tipuri de gansuri. Este cert însă, că sunt implicate gansuri în special cele de CO2 și Zinc şi aplicaţii sau produse nano.

Cu toate acestea, nu este deloc complicat să ne-o facem noi, până când va exista îmbuteliată pe rafturile magazinelor.

Se poate folosi un pen plasmatic pus într-un pahar cu apă şi lăsat câteva ore pentru energizat. De asemenea, există posibilitatea să ne facem pahare plasmatice, pahare cu pereţi dubli în interiorul cărora există gans de CO2 şi Zinc. Sau, efectiv să ne facem gansuri şi să consumăm apa de pe gans.

Vezi şi lista de articole prezentată mai jos pentru mai multe informaţii, şi nu în ultimul rând, www.magrav.ro nu-şi asumă responsabilitatea pentru rezultatele obţinute, fiecare persoană sau instituţie este responsabilă pentru aplicarea şi/sau rezultatele aplicării acestor tehnologii prezentate pe site.


Vindecarea Sabrinei De Artrită Reumatoidă

Vindecarea Arsurilor Și Refacerea Oaselor Rupte Cu Ajutorul Plasmei

Viitorul Tratament al Cancerului Ieftin Și Accesibil Tuturor

Vindecarea Ulcerului La Stomac Cu Apă De GANS

Mărturie: Curățarea Organismului De Metale Grele Cu Tehnologia Keshe

Aplicații Nano Și Gans Pentru Sănătate v.1

Cum Folosim Penurile, Plasturii, Gansul Și Nanomaterialele?

Folosirea GANS-urilor Pentru Vindecarea Rănilor Interne Și Externe

DISTRIBUIȚI